KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-10-07
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dra Henryka Ebersa 5, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Dra Henryka Ebersa 5, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Dra Henryka Ebersa
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: hotel, restauracja
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2016
Oferta pracy ważna do: 06.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków- śniadań, obiadów, kolacji
EVER CATERING SP.ZO.O - 2017-05-10 - Belsk Duży (mazowieckie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw.
"VHB INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-25 - Studzianki (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Jarosław Piórkowski - 2018-04-16 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
Pomoc prawna w zawieraniu i opracowywaniu umów, praca w godz. 7:30-
Jednostka Wojskowa nr 2286 - 2017-08-17 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
CATERING&CONFERENCE SERVICE Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
10-18, udział w procesie produkcji, przygotowywanie posiłkó, obsługa maszyn niezbędnych do wykonywania ww. czynności
Bar PIEROŻEK - 2016-07-15 - Opole (opolskie)
w/g stanowiska
Miejska Kuchnia Cateringowa w Kielcach - 2017-10-24 - Kielce (świętokrzyskie)
praca na kuchni w hotelu
Hotel Restauracja "Kinga" Leszek Ludwikowski - 2017-09-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Kobyłka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Wypłnianie HACCP, ukladanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie ciepłych dań i potraw z różnych stron świata, szczególnie potraw kuchni wschodniej, obsługa grup zorganizowanych rosyjskojęzycznych, praca fizyczna, pod presją czasu, wymagająca dużej odporności na stres.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków (w tym zleconych diet) zgodnie z jadłospisem, wg przepisu i gramatury, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie prawidłowego funkcjonowania systemu HACCP, GHP, GMP, utrzymanie czystości i porządku naczyń i sprzętu oraz należytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, zachowanie bezweględnej higieny osobistej oraz czystości odzieży roboczej zgodnie z wymogami Sanepid (dwie zmiany: 6.30 - 14.30, 12 - 20).
STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH WSPÓLNA RADOŚĆ - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Gomulin (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2016-12-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kalisz (wielkopolskie)
jw.
Główny Urząd Nadzoru Budowlanego - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców(ręczna,mechaniczna,termiczna)przygotowanie potraw z mięsa i warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zambrów (podlaskie)
przygotowanie posiłków hotelowych
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu - 2018-01-08 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni restauracji
Event Płock Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, obsługa urządzeń kuchennych
"Gospoda u Wandzi i Jędrusia" Matuszek Wanda - 2017-02-10 - Milówka (śląskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
Sprzedaż materiałów medycznych w terenie. Obsługa klienta na miejscu.
MEDIUS ARTYKUŁY MEDYCZNE I STOMATOLOGICZNE - 2016-03-23 - Nysa (opolskie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o receptury dań kuchni ukraińskiej , dobieranie odpowiednich składników do dań. Przygotowanie dań wychodzących do klientów.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gdynia (pomorskie)
Praca w sklepie ogólnospożywczym. Wymagane doświadczenie. Miejsce pracy Rumia.
Sklep Ogólnospożywczy Wojciech Szews - 2017-12-04 - Rumia (pomorskie)