KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
Data publikacji: 2017-05-05
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni bengalskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2017
Oferta pracy ważna do: 18.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g potrzeb
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
LOVE LIFE JOLANTA YASEEN - 2018-02-21 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
przygotowanie surowców do sporządzania potraw, obsluga maszyn i urzadzeń, obróbka termiczna potraw, mycie maszyn, narzędzi, naczyń, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Białystok (podlaskie)
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Układanie posadzek
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Jabłoń Kościelna (podlaskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Niedzica (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2016-08-26 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (obiady), praca w systemie 1 zmianowym, proponowane wynagroszenie od 2100 zł brutto.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Agma A.Mancewicz - 2018-10-03 - Bolesławiec (dolnośląskie)
kucharz małej gastronomii, przygotowywanie pizzy
Kudzia Tomasz Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe - 2015-11-24 - Stryszawa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
DARIA NOWAK - 2016-10-18 - Osiecznica (lubuskie)
Wypiek pizzy. Godziny pracy do uzgodnienia.
PIZZERIA GRUBY BENEK MICHAŁ HMURA - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (śląskie)
Tworzenie dań na miejscu i na wynos.
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Piechcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie karty w restauracji hiszpańskiej; opracowywanie wieczorów tematycznych; przygotowywanie listy zakupów; zaangażowanie w obszarze produkcji; przygotowanie dań gotowych do podgrzania; inne zadania zlecone przez szefa kuchni.Praca w godz. 11-19 i 14-22 (również weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badań okresowych, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
gotowanie
Ośrodek Wczasowy NATALIA - 2016-12-19 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czołnowska (lubelskie)
Obróbka wstepna, produkcja i przygotowywanie dań, obróbka produktów. Praca na pełny etat, siedem dni w tygodniu w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
OFERTA PRACY REFUNDOWANA DLA BEZROBOTNYCH DO 30 ROKU ŻYCIA SKIEROWANYCH Z PUP.Gotowanie i przygotowywanie potraw, ustalanie menu, wydawanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2016-09-23 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywaniei wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
GASTRO FAMILY S.C. HALINA ZIELONKO, PAWEŁ ZIELONKO, MICHAŁ ZIELONKO - 2019-04-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca w zawodzie
TuLisMaNore Cafe IZABELA ZIMOSZ - 2018-01-24 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE ZGROMADZENIA SIÓSTR URSZULANEK SJK SYCÓW - 2018-09-12 - Syców (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy z uwzględnieniem walorów smakowych; Przynoszenie półproduktów, produktów i poddawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego. Wykonywanie zaleceń kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszczędne zużycie wody i gazu orazzachowanie szczególnej uwagi przy załączaniu i wyłączaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obsługi urządzeń mechanicznych (kotłów, patelni,itp.) Wypełnianie dokumentów GMP i GHP. Zwracanie szczególnej uwagi na właściwe i higieniczne przygotowanie posiłków.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (śląskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "WSP OPOLE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-18 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
P.P.H.U Ewa Zając - 2017-07-11 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30oferta dostępna w sali G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)