KUCHARZ Świnoujście oferta pracy CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 750 PLN
Zakres obowiązków: Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
Data publikacji: 2017-11-22
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Sporzadzanie posiłków zgodnie z procedurami, znajomośc GHP, GMP i HACCP.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Gubin (lubuskie)
kasjer- sprzedawca
Dino Polska S.A. - 2017-09-26 - Biedrusko (wielkopolskie)
pon- czw 7.30-15.30 pt 7.30-14.30
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Łódź (łódzkie)
praca jako kucharz
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2017-08-22 - Poznań (wielkopolskie)
- Rozwożenie butli z gazem- Wykonywanie innych czynności zleconych przez pracodawcę
VARIUS Sp. z o.o. - 2018-03-29 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku Kucharza. Przygotowywanie posiłków dla grupy ok. 60 osób.
DOM ZAKONNY ZAKONU PRZENAJŚWIĘTRZEJ TRÓJCY - 2016-01-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z tradycją według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni indyjskiej tradycyjnych receptur, marynowanie mięs na dania z pieca Tandoor, przygotowywanie mieszanki oryginalnych indyjskich przypraw
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej. Znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Otwock (mazowieckie)
rozwożenie art. spożywczych, nabiałowych
WOŁYNIAK WALDEMAR PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MILMLECZ" - 2017-08-28 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produktów.Wymagany zdany egzamin wewnątrzzakładowy ze znajomości kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa klientów przychodzących do siedziby firmy, prowadzenie dokumentacji biurowej, pomoc przy przeprowadzaniu transakcji sprzedaży i wynajmu nieruchomości oraz przy pozyskiwaniu ofert podażowych nieruchomości
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa grilla
Styrna Aneta Restauracja Baracuda - 2016-05-04 - Mucharz (małopolskie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków,dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Skawina (małopolskie)
Przyjmowanie towaru,segregacja,obróbka wstępna,rozbiórka.Dbanie o czystość kuchni.Segregacja naczyń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA PROSTYCH DAŃ (KUCHNIA POLSKA),BARDZO DOBRA ORGANIZACJA CZASUPRACY,ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ.
FIRMA WIN WINIARSKA GRAŻYNA BAR CZERWONE JABŁUSZKO - 2016-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, robienie ręczne pierogów, gotowanie i wydawanie pierogów.
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Andoria Beata Kopras - 2017-08-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Łagów (lubuskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2015-12-03 - Sulechów (lubuskie)
Wykonywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta
GRANDE PIZZA & PUB Parchowski Tomasz - 2017-09-12 - Łapy (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-08-24 - Złockie (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej
DK Projek Darowski Krzysztof - 2018-05-11 - Staszów (świętokrzyskie)
jako kucharz w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2017-02-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)