KUCHARZ/KUCHARKA Kraków oferta pracy DOM ZAKONNY ZAKONU PRZENAJŚWIĘTRZEJ TRÓJCY
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 050 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku Kucharza. Przygotowywanie posiłków dla grupy ok. 60 osób.
Data publikacji: 2016-01-08
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: DOM ZAKONNY ZAKONU PRZENAJŚWIĘTRZEJ TRÓJCY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:30-725 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku Kucharza. Przygotowywanie posiłków dla grupy ok. 60 osób.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2016
Data zakończenia pracy: 11.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW DLA GRUPY OK. 60 OSÓB
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.01.2016
Data dodania oferty pracy: 07.01.2016
Oferta pracy ważna do: 07.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2016
Podobne oferty pracy
Kucharz
Zajazd "MUSTANG" Gardyjas Andrzej - 2017-09-08 - Moskorzew (świętokrzyskie)
Wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zmywanie naczyń i utrzymanie ich w nalezytym porządku, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów Szpitala w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Wytwarzanie pizzy od podstaw. Miejsce pracy: Wrocław ul. KościuszkiKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów i zaplanowanie menu, gotowanie i przyprawianie potraw według odpowiednich receptur, wystroje i ozdabianie półmisków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Marcinków (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - Łuków (lubelskie)
organizacja pracy w kuchni,przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kraków (małopolskie)
Prace związane z cukiernictwem.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Sanok (podkarpackie)
obsługa klientów w języku rosyjskim, angielskim i ukraińskim; obsługa z zakresu inwestycji korporacyjnych; tworzenie strategii wejścia na rynek nowych produktów branży B2B i B2C; tworzenie prezentacji i biznesplanów dot. konkretnych marek
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Łódź (łódzkie)
Zgodnie z umową.
CREUZET POLSKA Sp. z o.o - LISI AEROSPACE - 2016-11-14 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
Prace kuchenne, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków. Organizacja pracy na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Praca w kuchni. Przygotowywanie potraw.
BUFECIK Grażyna Alabrudzińska - 2017-07-20 - Płock (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw zawartych w menu, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość i bezpieczeństwo.
RAFIK SHOUSHA DOM _FARAONA NR.1 KEBAB - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
Opracowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z ustaloną kartą dań oraz wytycznymi szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomość kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-07-06 - Białki Dolne (lubelskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie pizzy.Do przyuczenia.
AGJATO S.C. Jarosław Stańczak Jacek Szymański - 2016-08-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
ośrodek wypoczynkowy
"HABENDA"Szkoła Windsurfinfu,kemping,Stanica wodna - 2016-04-15 - Sarbsk (pomorskie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie w gastronomi, obsłudze klienta: 6 m-cy; znajomość kuchni ukraińskiej; znajomość jęz. ukraińskiego; zakres obowiązków: przygotowanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej, wschodniej, opracowanie i tworzenie własnego menu, przygotowywanie zamówień towaru, rozdysponowanie pracy na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Supraśl (podlaskie)
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu, pomieszczeń kuchni. Przygotowywanie posiłków: smażenie, gotowanie, krojenie. Dbanie o należyte przechowywanie żywności w urządzeniach do tego przystosowanych - lodówka ( odpowiedzialaność za jakość i świeżość produktów spożywczych), robienie dużej ilości pierogów, planowanie jadłospisów, odpowiedzialność za sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni huculskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej ukraińskiej kuchni huculskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni huculskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni huculskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-12-05 - Wędrzyn (lubuskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzania posiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
Rozwożenie towarów.
TRANSPORT CIĘŻAROWY IRENEUSZ CIEGERT - 2016-07-20 - Będzieszyn (pomorskie)