KUCHARZ Oświęcim oferta pracy Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków hotelowych
Data publikacji: 2018-01-08
Lokalizacja: Oświęcim (małopolskie)
Pracodawca: Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolbego 1, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oświęcim
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oświęcim
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Kolbego 1, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Oświęcim
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oświęcim
Adres strony pracodawcy: www.cdim.pl
Ulica pracodawcy: Kolbego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Działalność organizacji religijnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2018
Oferta pracy ważna do: 31.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace w pizzerii polegające na wypieku pizzy oraz innych dań z karty, madre gospodarowanie produktami spożywczymi, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie kierunkowe, min. średnie. Umiejętności - wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych za twarz i ciało, wykonywanie zabiegów z wykorzystaniem urządzeń kosmetycznych, wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych na stopy i dłonie. Uprawnienia wykonywanie zabiegów z wykorzystaniem kwasów, wykonywanie depilacji IPL. Doświadczenie zawodowe min. 1 rok. Znajomość j. angielskiego- komunikatywny. Ogólny zakres obowiązków : Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych za twarz i ciało, wykonywanie zabiegów z wykorzystaniem urządzeń kosmetycznych, wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych na stopy i dłonie. Miejsce wykonywania pracy: Yasumi Instytut Zdrowia i Urody ul. Chopina 14 Lublin
HIMALAYA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-03 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-01-02 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-03-17 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Piła (wielkopolskie)
Fryzjer
Sylwia Bysiek Salon Fryzjerski "SYLWIA" - 2017-04-18 - Olesno (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Zielona Góra (lubuskie)
Sprzedawca w sklepie spożywczym
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
podawanie posiłków klientom, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, WYKONYWANIE KOMPOZYCJI KWIATOWYCH
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA"MAX" JERZY RUEBENBAUER - 2018-01-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, obróbka termiczna produktów, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa lienta
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2017-04-27 - Gielniów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
liczenie towaru podczas inwentaryzacji w dniu23.10.2016 w godz. 18:00-06:00 (12 godzin)
Carrefour Polska, Sp. z o.o. - 2016-10-12 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowanie dań białoruskich (bliny, zaguby, cziburyki itp.). Przygotowanie dań śródziemnomorskich (szaszłyki, sałatki z owoców morza, doner kebab).
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Łomża (podlaskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wykręcanie pizzy, obsługa klienta
P.H.U. Sylwia Rudowska-Kaczmarek - 2016-09-22 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Przygotowanie potraw,przestrzeganie zasad higieny i porządku w kuchni
Hotel Wierchomla SKI & SPA RESORT "Dwie Doliny Muszyna-Wierchomla" sp. z o.o. - 2016-11-18 - Wierchomla Mała (małopolskie)
przygotowanie posiłków
Towarzystwo Boskiego Zbawiciela - 2016-09-08 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w godz. 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Bogatynia (dolnośląskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzonych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-11-07 - Krzyżewo (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE, DAŃ Z KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ GOTOWANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.PRACA W GODZINACH: 11:00-21:00
HUONG SEN VANG HOANG NGUYEN - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przetwarzanie żywności, przygotowanie produkcji i wykonywanie czynności typowych dla pracy na kuchnipraca na umowę zlecenie 68 godzin w miesiącu, dyspozycyjność od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-21:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków (rybnych, drobiowych), sporządzanie pierogów, praca w godz. 12.00-20.00, także w soboty, niedziele, poniedziałek wolny
UBOJNIA I PRZETWÓRSTWO MIĘSNE MARIA KASAK - 2017-11-24 - Sulików (dolnośląskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, odbiór zamówień,serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Uniejów (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)