KUCHARZ (OFPR/16/1298) (S) Limanowa oferta pracy F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak
Stanowisko: KUCHARZ (OFPR/16/1298) (S)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-05-04
Lokalizacja: Limanowa (małopolskie)
Pracodawca: F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 18, 34-600 Limanowa, powiat: limanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OFPR/16/1298) (S)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Limanowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: limanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Limanowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: chęci do pracy, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Adres pracodawcy:
34-600 Stara Wieś 510, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv. Skierowanie. Realizacja oferty pracy w ramach doposażenia (podmiana)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Grybów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stara Wieś
Numer budynku pracodawcy: 510
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy Limanowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2016
Oferta pracy ważna do: 03.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Zapoznanie się z pracą w pizzerii.2. Zapoznanie się z posługiwaniem i obsługą urządzeń w zakładzie.3. Przygotowanie potraw, napojów i deserów.4. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania różnych przypraw do sałatek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Stężyca (pomorskie)
prace na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-03-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
TRANS NOVA Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Poznań (wielkopolskie)
*
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-24 - Białystok (podlaskie)
Kompleksowe prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
gotowanie pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Świdnik (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 11;NA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 514010230
RESTAURANTS S.C. KRZYSZTOF ZALESKI WOJCIECH ŻURAWIK - 2016-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
oragnizacja pracy podległych pracowników zmiany, przygotowanie posiłków
VENDI SERVIS Sp. z o.o. - 2016-11-18 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W PSARACH - 2017-10-04 - Psary (wielkopolskie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolnośląskie)
praca an kuchni
"CZARDASZ" Spółka Cywilna - 2016-08-18 - Koziegłowy (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
oferta pracy subsydiowana przeznaczona dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Chałupy (pomorskie)
Pomoc przy montażu izolacji przemysłowych, umiejętność obsługi sprzętu i urządzeń wykorzystywanych w procesie montażu zgodnie z posiadanymi uprawnieniami. Wykształcenie zawodowe - techniczne, 2 lata doświadczenia zawodowego, mile widziane doświadczenie w zakresie montażu izolacji. Praca na jedną zmianę w pełnym wymiarze czasu pracy
ALFA IZORED Sp. z o. o. - 2016-06-08 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony (do końca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
doradztwo w zakresie finansów osobistych,• Tworzenie zindywidualizowanych planów finansowych i dobór optymalnych rozwiązań do realizacji celów klienta, • Pomoc w racjonalnym i świadomym podejmowaniu decyzji finansowych,• Obsługa klienta w zakresie przygotowania niezbędnych umów i dokumentacji, • Podnoszenie świadomości finansowej klientów,• Aktywne pozyskiwanie nowych klientów i budowanie trwałych relacji,• Budowanie, utrzymywanie i rozwijanie wysokiego poziomu satysfakcji z obsługi klienta,• Dbanie o kontakt z przedstawicielami innych jednostek operacyjnych,• Aktywny udział w budowaniu wizerunku firmy.
MK Partner - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca w godzinach 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej.Oferta pracy złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Płońsk (mazowieckie)
- Przyrządzanie posiłków; przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych i dbanie o racjonalne ich zużycie; prowadzenie magazynu podręcznego; branie udziału w uzgadnianiu jadłospisów; przestrzegać zasad technologii i estetyki oraz przepisów higienicznych, dyscypliny, BHP i ppoż., także wynikających z realizacji systemu HACAP.- Wynagrodzenie: 1928 zł brutto (oraz dodatek za wysługę). Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony - 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 06:00-14:00. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagane umiejętności związane z wykonywanym zawodem kucharza. Kontakt osobisty (ul. Rybnicka 1, 40-038 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32 256-11-49) w godz.: 9:00-15:00 lub e-mail: przedszkole35 (at) poczta.fm
Miejskie Przedszkole nr 35 - 2016-07-15 - Katowice (śląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie średnie/ zawodowe kierunkowe; min. roczne doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; książeczka sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowiązków: przygotowywanie oraz estetyczne prezentowaniedań/ potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów oraz usług, dbanie o prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością HACCP, pomoc oraz planowanie menu dla restauracji oraz imprez okolicznościowych, cateringów itp., stała współpraca z managerem restauracji, kontrola kosztów surowców, inwentaryzacja surowców, optymalizacja kosztów produkcji, współpraca w grupie ludzi i samodzielnie, umiejętności kulinarne w zakresie kuchni europejskiej, śląskiej oraz znajomość najnowszych trendów w gastronomii i zainteresowanie tą tematyką, dyspozycyjność, rzetelność, operatywność, kreatywność oraz zaangażowanie w wykonywaną pracę, dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-01-17 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Chorzele (mazowieckie)
obróbka warzyw i mięsa, obróbka termiczna, wydawanie posiłków
BISTRO food&music Jarosław Sarnowski - 2016-10-13 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków od sniadań po kolację dla uczniów w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym (do pomocy są dwie pomoce kuchenne)
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY im. K. KIREJCZYKA - 2017-03-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty dańI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie Sushi
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łuków (lubelskie)