KUCHARZ Orzesze oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony (do ko艅ca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy r贸wnowa偶ny).
Data publikacji: 2017-04-28
Lokalizacja: Orzesze (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Orzesze, powiat: miko艂owski, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony (do ko艅ca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy r贸wnowa偶ny).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂. brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Orzesze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: miko艂owski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie minim. zawodowe kierunkowe. Minim. 3 lata do艣wiadczenia na danym stanowisku. Ksi膮偶eczka sanepidowska- mile widziane. Oferta przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w PUP w Miko艂owie. Osoby bezrobotne spe艂niaj膮ce w/w wymagania i zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o kontakt ze swoimi Doradcami Klienta . Urz膮d pracy nie udziela telefonicznie informacji na temat Pracodawcy . Wszystkie informacje s膮 dost臋pne u Doradcy Klienta
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Miko艂owie z siedzib膮 w 艁aziskach G贸rnych
Adres pracodawcy:
Chopina 8, 43-170 艁aziska G贸rne, powiat: miko艂owski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, LM
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: miko艂owski
Gmina pracodawcy: 艁aziska G贸rne
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁aziska G贸rne
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy w Miko艂owie z siedzib膮 w 艁aziskach G贸rnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w domowych
Prywatny Zak艂ad Piel臋gnacyjno- Opieku艅czy - 2016-09-15 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL I RESTAURACJA "DUET" s.c.Janusz Abramowicz i Joanna Abramowicz - 2017-07-31 - Lubsko (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kateringu dietetycznym lub przygotowywanie burger贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiat贸w (lubuskie)
wyrabianie pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie
S TRADE&SERVICE - 2016-06-02 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Sprzedawca w stacji paliw
"ZADOIL" sj. STACJA PALIW ZADORA JAN,LIDIA, MAREK,EWA - 2017-01-04 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Przemy艣l (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Sp贸艂dzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Ko艂obrzegu - 2016-10-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- samodzielne przygotowanie posi艂k贸w,- przygotowanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe,- dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy- przestrzeganie zasad bhp
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napoj贸w i deser贸w kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-09-18 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Witnica (lubuskie)
Zapoznanie z przepisami w zakresie BHP, zapoznanie z dokumentacj膮 organizuj膮c膮 dzia艂alno艣膰 Starostwa Powiatowego, Opanowanie podstawowych umiej臋tno艣ci w zakresie obs艂ugi systemu elektronicznej rejestracji obieg贸w dokument贸w "Logito", wykonywanie czynno艣ci kancelaryjno - biurowych zwi膮zanych z porz膮dkowaniem i archiwizacj膮 dokumentacji konsumenckich, bie偶膮ca obs艂uga urz膮dze艅 biurowych.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy 2 lata na stanowisku kucharz, umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania i przygotowywania potraw, znajomo艣膰 j臋zyka arabskiego, przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni arabskiej,
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Z膮bki (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 kebabu.
MONTEGASTRO Sp贸艂ka cywilna - 2016-06-17 - Sopot (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
-
SZALONE WIDELCE Aneta Bazyluk - 2016-05-13 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Nowe Guty (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, produkt贸w i wyrob贸w gotowych; Sporz膮dzanie potraw polskich; Przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶
MAESTRO Bator, Knop S.C. - 2018-08-09 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wcze艣niej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, sma偶enie.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykszta艂cenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
-
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY " MIRA-MAR" - 2016-03-25 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukrai艅skich. Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze znajomo艣ci膮 regionalnej kuchni ukrai艅skiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - S艂o艅sk (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzania posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Stalowa Wola (podkarpackie)