KUCHARZ Pilchowo oferta pracy Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków domowych
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Pilchowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Okocimska 20, 71-371 Pilchowo, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków domowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15 zł/h brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pilchowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: policki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Police
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do badań sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Policach
Adres pracodawcy:
Okocimska 20, 71-371 Pilchowo, powiat: policki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: policki
Gmina pracodawcy: Police
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pilchowo
Ulica pracodawcy: Okocimska
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Policach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy ważna do: 14.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pracownik biurowy w biurze PSZOK. Wykształcenie min. średnie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe, obsługa komputera. Praca na dwie zmiany. 6-14; 13-21
Zakład Oczyszczania Miasta Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Mysłowice (śląskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-05-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Sieradz (łódzkie)
produkcja dań chińskich, przygotowywanie sajgonek i suszi, obróbka mięsa, produkcja sera tofu
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chińska CHINA TOWN - 2016-09-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw,deserów,koktaili,sałatek,sosów wg tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej,przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastonomii,inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
Vega Food Sp. z o.o - 2016-07-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Proste prace stolarskie, pomoc w pracach budowlanych. Praca na terenie powiatu elbląskiego.
Arboris Filip Gawliński - 2017-04-07 - Gronowo Elbląskie (warmińsko-mazurskie)
Układanie menu na dany dzień produkcyjny. Sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Przygotowywanie surowca i produkcja potraw. Prowadzenie dokumentacji HACCP. dbanie o porządek w miejscu pracy i na stanowisku. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i mebli kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-04-20 - Zamość (lubelskie)
przygotowywamioe potraw, ustalanie karty dań
TROSZOK TOBIASZ KARCZMA NA POLANIE - 2018-06-05 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00-14.00, 12.00-20.00.
Dom Pomocy Społecznej Nr 2 - 2016-05-24 - Zabrze (śląskie)
do uzgodnienia
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD KONRAD SOWA - 2016-06-03 - Zaczernie (podkarpackie)
pracownik produkcji
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
lepienie pierogów
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora - 2016-06-08 - Opatów (świętokrzyskie)
kucharz kuchni orientalnej.Gotowanie potraw kuchni arabskiej, robienie patyka kebab.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków
PENSJONAT LEŚNICZÓWKA Halina Musiał - 2017-09-21 - Drzecin (lubuskie)
OBSŁUGA LINII PRODUKCYJNEJ, INNE PRACE PRODUKCYJNE
Work Service S.A - 2016-07-18 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Kucharz
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2015-11-24 - Kolonowskie (opolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie w handlu oraz książeczka sanepidowska; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice ul. Kochanowskiego 36
TESCO (POLSKA) SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-03 - Gliwice (śląskie)
Jeżdżenie samochodem typu BUS po różnych stacjach beznzynowych, sprzątanie terenów zielonych, spawanie, drobne naprawy. Jedna zmiana 8:00-16:00, umowa o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na budowie
EMERIX INVESTMENT Sp. z o.o. - 2016-08-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Do kelnera należy powitanie gości, wybór stolika, przedstawienie menu, udzielenie wszelkich informacji odnośnie serwowanych potraw i napojów, pomoc w wyborze poszczególnych dań, a następnie przyjęcie zamówienia i jegoodpowiednie zrealizowanie. Kelner musi zadbać o przyniesienie zamówionych potraw i dodatków oraz odpowiednie podanie ich do stołu. Powinien także sprawować ciągły nadzór nad klientami i reagować na każde wezwanie, zaś po zakończonym posiłku przedstawia rachunek i przyjmuje zapłatę. Ważnym elementem jest również odpowiednie pożegnanie klientów i zachęcenie ich do ponownego odwiedzenia tego miejsca. Praca w godzinach 6-14, 14-22, wynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zapewniamy zakwaterowanie
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Strzelinko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Gomulin (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-03-23 - Niepołomice (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2018-03-06 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
Restauracja STARE MURY Jacek Krężel - 2017-05-31 - Chrzanów (małopolskie)