KUCHARZ Niepo艂omice oferta pracy F.H.U. " SZCZE艢NIAK" Restauracja LA VENTA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅
Data publikacji: 2016-03-23
Lokalizacja: Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Pracodawca: F.H.U. " SZCZE艢NIAK" Restauracja LA VENTA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Boche艅ska 59, 32-005 Niepo艂omice, powiat: wielicki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niepo艂omice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niepo艂omice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: F.H.U. " SZCZE艢NIAK" Restauracja LA VENTA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wieliczce
Adres pracodawcy:
Boche艅ska 59, 32-005 Niepo艂omice, powiat: wielicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, kontakt telefoniczny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: wielicki
Gmina pracodawcy: Niepo艂omice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Niepo艂omice
Ulica pracodawcy: Boche艅ska
Numer budynku pracodawcy: 59
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wieliczce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.03.2016
Data dodania oferty pracy: 22.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - 呕ywiec (艣l膮skie)
.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepe艂nosprawnymi. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2016-05-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
prowadzenie ci膮gnika siod艂owego wraz z naczep膮
PH TRANS PIOTR HELENIAK - 2016-03-15 - Kuligi (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, dbanie o porzadek w miejscu pracy; praca zmianowa w godz. 9.00-2.00
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych oraz grup
Hotel Restauracja La-Musica Adam Matusik - 2016-08-16 - 呕abieniec (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w Restauracji 66- Pizza & Grill
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu, wydawanie potraw, obs艂uga klienta, utrzymywanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymog贸w sanitarnych - dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy- ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacji- dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych- udzia艂 w bie偶膮cych i okresowych pracach porz膮dkowych- dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw
MIK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-05 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przew贸z pasa偶er贸w po ustalonych trasach
Miejski Zak艂ad Komunikacji w Gorzowie Wlkp. Sp. z o.o. - 2017-02-06 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2017-09-27 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
SUCHTA IWONA - 2017-07-26 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,wsp贸艂prac臋 z pozosta艂ym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
j.w.
B&B BUSALACCHI SP.J. - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie preparat贸w laminuj膮cych, obr贸bka detalu z w艂贸kna szklanego, obs艂uga maszyn szlifuj膮cych, laminowanie detalu wielkogabarytowego
ManpowerGroup Sp. z o.o. - 2018-06-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Naprawa samochod贸w, wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane do艣wiadczewnie. Praca na umowe o dzie艂o w systemie akordowym, pon - sob w godzi. 8-16
F.H.U. TOMASZ WINCIERZ Auto Us艂uga - 2017-04-24 - Mys艂owice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂贸w wega艅skich, wegetaria艅skich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE ZNAJOMO艢膯 KUCHNI WEGA艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZK艁AD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - W臋gr贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt telefoniczny 604414095
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanis艂aw Lesiak - 2016-09-12 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HANDEL Art. Spo偶ywczo-Przemys艂owymi Lesiak Aleksandra - 2016-09-05 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
refundacja koszt贸w wyposa偶enia lub doposa偶enia stanoiwska pracy,,METAMORFOZA"
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - 呕ywiec (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z receptur膮. Proponowane wynagrodzenie 13 z艂 za godzin臋 pracy
EUROPA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-08-11 - Lublin (lubelskie)