KUCHARZ R86/4720-1859/17 Włocławek oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ R86/4720-1859/17
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw dla gości hotelu
Data publikacji: 2017-12-28
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przechodnia 1B, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie potraw dla gości hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - czasowe ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R86/4720-1859/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie 2 lata, umowa zlecenie w godz. 7:00-22:00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Przechodnia 1B, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Przechodnia
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2017
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Miękinia (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków restauracyjnych, organizacja zamowień, przyjęć i bankietów,
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2016-02-17 - Gubin (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Łódź (łódzkie)
kucharz
Przedszkole Niepubliczne W Kasztanowym Parku - 2016-04-06 - Poznań (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Kościerzyna (pomorskie)
świadczenie usług interwencyjnych w zakresie kontroli jakości, selekcji oraz naprawy komponentów na zlecenie klienta w zakładach produkcyjnych; interwencyjna realizacja zleceń na potrzeby klienta; miejsce wykonywania zlecenia: Tychy, Bieruń
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Tychy (śląskie)
wg programu stazu. Staż unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Łask (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Objezierze (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Restauracja "Pod Słońcem" Sp. z o.o. - 2017-08-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Katering, przygotowywanie dań kuchni ciepłej i zimnej (śniadania i obiady).
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Legionowo (mazowieckie)
zgodnie z zawodemWyksztalcenie średnie zawodowe lub zawodowe kierunkowe, mile widziane doswiadczenie zawodoweWynagrodzenie 2300 zł netto/miesięcznie
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie dań mięsnych, sałatek, past i dań z karty. Przygotowanie potraw dla klienta.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-05-09 - Osła (dolnośląskie)
przygotowywyanie produktów, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czytości na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
- obsługa urządzeń kuchennych,- produkcja dań gorących i wyrobów garmażeryjnych,- oróbka warzyw,- wydawanie zestawów śniadaniowych i obiadowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Raducki Folwark (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sławno (zachodniopomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-03-19 - Tczew (pomorskie)
Wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Greenchem Jakub Pastuszak - 2017-07-04 - Lubycza Królewska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomianki (mazowieckie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY Z DOŚWIADCZENIEM NA STANOWISKU KUCHARZA. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY:- UTRZYMANIE NALEŻYTEJ CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NACZYŃ, SPRZĘTU I POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH,- PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRZY UŻYCIU WSZYSTKICH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH WYDANYCHDO KUCHNI,- DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSIŁKÓW.- PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓWPRACA NA KUCHNI ODBYWA SIĘ W TRZYZMIANOWYM SYSTEMIE (GODZ. 7.00 DO 15.00, 8.00 DO 16.00 ORAZ 10.00 DO 18.00) PONADTO CO TRZECIA SOBOTA.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Nauczyciel przedszkola
Przedszkole Niepubliczne Akademia Rozwoju - 2017-10-26 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2016-05-13 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni bangladeskiej wg oryginalnych przypraw i receptur wg znajomości przepisów tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, napojów (pizza, sałatki, kawa)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Łosice (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
ROZŁADUNEK I WYDAWANIE TOWARU ZGODNIE Z DOKUMENTAMI, UKŁADANIE TOWARU NA MAGAZYNIE. SZCZEGÓŁOWY ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZOSTANIE OMÓWIONY PODCZAS ROZMOWY KWALIFIKACYJNEJ.
VITA SP. Z O. O. - 2018-04-18 - Świlcza (podkarpackie)