KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Hotel Restauracja "Pod Słońcem" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-08-07
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Hotel Restauracja "Pod Słońcem" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:FRYDERYKA CHOPINA 34, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
Nazwa pracodawcy: Hotel Restauracja "Pod Słońcem" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
FRYDERYKA CHOPINA 34, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : kont.osob. po kont.telef.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: FRYDERYKA CHOPINA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2017
Oferta pracy ważna do: 28.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych sałatek.
F.P.H.U. "FIANO" Małgorzata Filipowicz - 2017-10-06 - Moczydło (śląskie)
Przygotowywanie potraw według wewnętrznych receptur w systemie "a la carte". Dbałość o prawidłowe gospodarowanie produktami spożywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standardów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
przyjmowanie towaru, ekspozycja,sprzedaż pieczywa orazproduktów cukierniczychUmiejętności i uprawnienia: Obsługa kasy fiskalnej,dobry kontakt z klientem,miła aparycja.Dokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: CV,Świadectwa pracy,książeczka zdrowia
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2016-10-04 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Łódź (łódzkie)
ustalanie menu, zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 18 miesięcy- 3 lata (żłobek)
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W ŁAŃCUCIE - 2016-10-17 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków (Hotel Gromada) Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Zmiany: 07.00 - 15.00, 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, ale również możliwość pracy w godzinach nocnych.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-03-18 - Piła (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2018-03-09 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
e-mail: hotelkrapkowice (at) gmail.com
HALE-WYNAJEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-09 - Krapkowice (opolskie)
wszelkie prace porządkowe w centrum ogrodniczym, wyrywanie chwastów, czyszczenie towaru sprzedawanego, zamiatanie
kontakt przez OHP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-foodów. Rozwożenie cateringu.
Iwona Palińska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Spółka Jawna - 2018-08-07 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2018-10-22 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu
"Mój Dom na Sielskiej" Aneta i Bogdan Mossakowscy s.c. - 2017-09-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywanie potraw- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw,- porcjowanie i wydawanie potraw- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez kierownika i właściciela-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
Paweł Kaliski - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
Samodzielne stanowisko - szef kuchni orientalnej.
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-04-19 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-07-31 - Zielonka (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sławno (zachodniopomorskie)
przedstawiciel handlowy
DUKATO SP. Z O.O. ODDZIAŁ GRYFICE - 2016-01-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
praca w barze
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-04-25 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-08-01 - Przecław (zachodniopomorskie)
Robotnik melioracyjny-ręczne koszenie rzek na terenie powiatu sokólskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Sokółka (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków (obiady, imprezy okolicznościowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Umowa zlecienie jako okres próbny. Następnie umowa o pracę na czas określony. Docelowo zatrudnienie na stałe.Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2500 PLN
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-09-19 - Września (wielkopolskie)
przygotowywanie dań w cateringu dietetycznym
MACZFIT SP.ZO.O. - 2017-07-14 - Piaseczno (mazowieckie)
Tworzenie potraw, porcjowanie, utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
INTUR Sp.z.o.o. - 2017-05-11 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj.: kulfi, samosy, sarma itp., przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Łazy (mazowieckie)