KUCHARZ Piła oferta pracy OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA"

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków (Hotel Gromada) Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Zmiany: 07.00 - 15.00, 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, ale również możliwość pracy w godzinach nocnych.
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastów 15, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków (Hotel Gromada) Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące. Zmiany: 07.00 - 15.00, 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, ale również możliwość pracy w godzinach nocnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe/średnie - kucharz, mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Piastów 15, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Pracodawca prosi o przesłanie CV na e-mail: sekretariat.pila (at) gromada.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.03.2016
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 16.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie produktów do sporządzania dań
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Chlastawa (lubuskie)
wykrawanie mięsa, konfekcjonowanie
Hurtownia Drobiu OLDROB Andrzej Przybylski - 2017-09-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Odolanów (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Końskie (świętokrzyskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-06-20 - Rybnik (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Tczew (pomorskie)
szykowanie posiłków w kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
kucharz/ pomoc kuchenna
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-12-08 - Gryfice (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W KUCHNI, MOŻLIWOŚĆ WDRAŻANIA I REALIZACJI WŁASNYCH POMYSŁÓW. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia z wynagrodzeniem 13,70/h/brutto - docelowo umowa o pracę (na okres próbny, czas określony) z wynagrodzeniem 3500 zł / mc - opłacane stawką godzinową.
Wiktor Nowakowski - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowanie dań kuchni śródziemnomorskiej, przede wszystkim dań hiszpańskich.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE , AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ ,BRAK PRZECIWWSKAZŃ ZDROWOTNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEgodziny pracy od 9-1
"PORT - WEST" DARIUSZ GOLEMA SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w Krynicy MorskiejII zmiany wynagrodzenie 1850zł umowa zlecenie praca na 4 miesiące.
FHU Coda K. Bonczkowski P. Laskowski sp. jawna - 2016-04-11 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych kuchni azjatyckiej, zamawianie towaru, tworzenie karty menu, przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni nepalskiej, chińskiej, koreańskiej, japońskiej, tajskiej.Rozkład czasu pracy: 10-18
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
miejsce pracy : firma obsługująca Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00, wynagrodzenie 13,00 zł na godz.
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-05-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
SKIEROWANY NA STAŻ BĘDZIE NABYWAŁ POD OKIEM DOŚWIADCZONEGO PIZZERMANA NIEZBĘDNEGO DOŚWIADCZENIA POTRZEBNEGO DO DALSZEJ SAMODZIELNEJ PRACY NA TYM STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potaw,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,komunikatywnośc
Zajazd " U Bogdana" Bogdan Marciniak Sp. z o.o. - 2017-09-12 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie mięs i ryb, przygotowywanie zamównionych dań oraz przygotowywanie dań na imprezy grupowe.
DROMAR R.L.Bożek - 2016-06-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy
WORKGROUP RADOSŁAW PODOSEK - 2016-12-21 - Zakopane (małopolskie)
Spawanie konstrukcji stalowych metodą TIG, prace ślusarskie
BUGLO Place Zabaw Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2016-01-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obsługa pieca konwekcyjno -parowego, pakowarki próżniowej, sous vide.
"OŁAWIAN HOTEL" TERESA I PIOTR MARAJ - 2016-09-26 - Oława (dolnośląskie)
Transport międzynarodowy Polska - Węgry
Transport Krajowy i Zagraniczny Paweł i Krzysztof JANKOWSCY - 2016-07-04 - Jadowniki (małopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-02-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Przechlewo (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2015-11-02 - Kamień śląski (opolskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Łódź (łódzkie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" w Białymstoku - 2016-12-28 - Białystok (podlaskie)