KUCHARZ/KUCHARKA Rybnik oferta pracy POLITAŃSKI Stanisław Politański
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 16,5 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Data publikacji: 2016-06-20
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: POLITAŃSKI Stanisław Politański
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sosnowa 5, 44-203 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 16,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 16,5 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: POLITAŃSKI Stanisław Politański
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Sosnowa 5, 44-203 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Sosnowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy:
Wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierżawionymi
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2016
Oferta pracy ważna do: 20.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ KUCHNI TURECKIEJ TJ. ADANA KEBAB, KOFTE,DOLMA, SARMA. PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH NAPOJÓW ORAZ SOSÓW.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Puławy (lubelskie)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, deserów.
DYNAMIC ENTERPRISE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2018-05-08 - Tujsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-02-24 - Namysłów (opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Węgrowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
KUCHARZ
GRUPA HANDLOWA MULTIBRAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-03 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbałość o gospodarkę magazynową, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni
Golden Tulip - 2018-02-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
samodzielne stanowisko kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalej- ormiańskiej, dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Planowanie menu itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wszystkie wymagane zadania w hotelowej kuchni w systemie "la carte". Odbiór i zamawianie towarów, oraz dbanie o odpowiednie składowania i przechowywanie towarów. Przygotowanie potraw kuchni bawarskiej i europejskiej. Specjalna dbałość o produkty spożywcze do przygotowywania potraw, ponieważ wszystkie produkty wykorzystywane w kuchni są w 100% ekologicznie certyfikowane.
kontakt przez OHP - 2016-06-23 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w języku hindi. Porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie porządku i czystośći miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę. Praca będzie wykonywania w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka angielskiego oraz hindi na poziomie komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, deserów, obsługa klientów, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łańcut (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw - żywienie zbiorowe,- wydawanie posiłków,- utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Nr 1 W KROŚNIE - 2015-12-15 - Krosno (podkarpackie)
praca jako kucharz
Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Tomków - 2017-10-25 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
gotowanie w kuchni restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
- obsługa programów Word, Excel- wprowadzanie danych do arkuszy kalkulacyjnych- tworzenie ofert w arkuszach kalkulacyjnych- rozliczanie zleceń z wykonanych prac
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Białystok (podlaskie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościoweSkładanie zamówień na materiały u bengalskich dostawców na obecną chwilę , biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie, wraz ze wzrostem firmy będzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę
AMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-03 - Błonie (mazowieckie)
czynnosci transportowe, prace gospodarcze
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)