KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Data publikacji: 2018-01-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2018
Oferta pracy ważna do: 12.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowywanie potraw - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-01-08 - Olsztyn (śląskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Głębinów (opolskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej, przygotowywanie surowców do dalszej obróbki.
"DK-INWEST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-29 - Sopot (pomorskie)
Praca przy grillu, produkcja kanapek
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Puławy (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
ustalanie karty dań, rozdzielanie prac pomocnikom, nadzór nad jakością zamowionej żywności, racjonalne gospodarowanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2018-10-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Rzezawa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, zamówienia towarów, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów, ekspedycja potraw, dań i napojów.
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-26 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów z zastosowaniem powierzonych narzędzi, maszyn i urządzeń; realizowanie usług gastronomicznych na anjwyższym poziomie poprzez zapewnienie klientom pożądanej jakości podawanych potrawGodziny pracy: od 11.00 do 23.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Montaż, konfiguracja i optymalizacja pracy urządzeń sieciowych LAN, PON, WLAN, montaż masztów i anten, budowa niewielkich sieci LAN u klienta, konfiguracja i serwis komputerów klienckich, konfiguracja routerów i innych urządzen klienckich, diagnostyka i naprawa usterek sieci i komputerow klienckich.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Częstochowa (śląskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2016-07-20 - Pszczyna (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Gama Trans S.C. - 2017-04-27 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie potraw sushiobieranie warzywobieranie i czyszczenie rybyfiletowanie rybysmażenie, grillowanie rybdbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu,przestrzeganie przepisów BHP, odpowiedzialność zasmak restauracji (skład, wygląd serwowanych dań)
CAPITAL SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przechowywanie żywności, sprządzanie potraw i napojów. Wykonywanie czynności związanych z ekspedycja potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań typu fast food.
PP Polska Iwona Lackosz - 2016-01-12 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji CV na e-maila: gajuu (at) interia.pl
Me Gusta DAMIAN GAJ - 2016-08-05 - Strzelin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Oferta pozyskana w drodze refundacji kosztów na doposażenie i wyposażenie stanowiska-rotacja.Oferta skierowana tylko do osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Płońsku. Przed spotkaniem z pracodawcą należy pobrać skierowanie od swojego Doradcy Klienta. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny w godz. 08.00-16.00
Bugalski Krzysztof, 1) "Kontraktowy Ośrodek Zdrowia" 2) DOM SENIORA ,,ANNA" ANNA I KRZYSZTOF BUGALSCY S.C - 2016-04-01 - Smulska (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2017-08-27 - Rybie (mazowieckie)