KUCHARZ TRADYCYJNYCH DAŃ INDYJSKICH. Warszawa oferta pracy DYNAMIC ENTERPRISE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ TRADYCYJNYCH DAŃ INDYJSKICH.
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, deserów.
Data publikacji: 2017-11-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: DYNAMIC ENTERPRISE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hoża 86 lok.410, 00-682 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, deserów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ TRADYCYJNYCH DAŃ INDYJSKICH.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.12.2017
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Umiejętność gotowania tradycyjnej kuchni indyjskiej, znajomość indyjskich przypraw, komunikatywność. (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
DYNAMIC ENTERPRISE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzozowie
Adres pracodawcy:
Hoża 86 lok.410, 00-682 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Hoża
Numer budynku pracodawcy: 86 lok.410
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzozowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.11.2017
Data dodania oferty pracy: 28.11.2017
Oferta pracy ważna do: 15.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie potraw. praca w kuchni.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-03-22 - Cekanowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków; mile widziane doświadczenie; miejsce pracy: Restauracja "KRAKUS"
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2017-07-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości lokalu
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zabierzów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-22 - Łańcut (podkarpackie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - Łomna (mazowieckie)
przygotowanie potraw, praca za barem, dbanie o czystość w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Oblekoń (świętokrzyskie)
Gotowanie całodziennych posiłkow dla gości
kontakt przez OHP - 2016-02-17 - Jurata (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Limanowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary Sącz (małopolskie)
Telefoniczny kontakt z kontrahentami, wprowadzanie danych do systemu, obsługa sekretariatu.
Z PIECA RODEM SP. Z O.O. - 2017-07-07 - Łódź (łódzkie)
jw
Przedszkole nr 425 - 2016-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Trzciel (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej, przygotowywanei zbiorowego żywienia: posiłki dla dzieci. Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy 6.00-14.00, 14.00-22.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2015-12-12 - Rędziny (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.Praca w stołówce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA " TAWO " - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw tureckich, kebabu, dań z grilla
"CENPA" Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
gastronomia
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-04-05 - Łeba (pomorskie)
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebabów
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie obiadów, zmywanie naczyn, utrzymanie porzadku w kuchni, przygotowywanie przetworów i jarzyn
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchnia wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Wykształcenie brak wymagań; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: obsługa kasy, dokładanie towaru, przyjęcie dostawy (Sklep Żabka); dwie zmiany + weekendy; miejsce pracy: Gliwice; cały etat lub możliwość pracy na 1/2 etatu
P.H.U MATEUSZ HYDZIK - 2017-06-14 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Bierutów (dolnośląskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
praca w Gogolinie w Pizzerii Marioni
PAK Marta Janicka - 2016-10-17 - Kamionek (opolskie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie dań zgodnie ze standardami Restauracji (przekazane podczas przyjmowania do pracy), zarządzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych; praca w godz. 13-21, 16-24; kontakt osobisty z pracodawcą po uzgodnieniu telefonicznym w godz. 9-17
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-06-15 - Słupsk (pomorskie)
kompletacja zamówień, przygotowywanie palet, załadunki i rozładunki, porządki na terenie magazynu
Capital Work - 2016-09-14 - Nadarzyn (mazowieckie)