KUCHARZ Stary Sącz oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-11-24
Lokalizacja: Stary Sącz (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 2, 33-340 Stary Sącz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stary Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stary Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Rynek 2, 33-340 Stary Sącz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: dni robocze, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Stary Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stary Sącz
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż artykułów spożywczo-przemysłowych, działalność hotelarska
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2016
Oferta pracy ważna do: 23.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- kucharz: profesjonalizm, zaangażowanie, dyspozycyjnośćumowa na czas określony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
GOTOWANIE PRODUKTÓW KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE PRODUKCJI
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-08-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kambodżańskiej (khmerskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
dbanie o asortyment i sporządzanie listy zapotrzebowania;obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców;przygotowywanie potraw;obsługa urządzeń kuchennych;dowóz do klienta przygotowywanych dań
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Cieszyn (śląskie)
wg stanowiska
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-09-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Doręczanie przesyłek za pomocą urządzenia HONEYWELL HANGHELD 6,5 PRO MIC MODEL 99EXLO .
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, śniadania, obiady podwieczorki, Prace porządkowe w kuchni i na salach, przygotowywanie jadłospisów, zaopatrzenie w produkty spoożywcze. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, , mile widziane doświadczenie jako kucharz lub pomoc kuchenna. Praca na dwie zmiany w godz. 6:30 - 18:00
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mysłowice (śląskie)
Samodzielne realizowanie zadań w zakresie: sprawdzanie stanu technicznego maszyn, przygotowywanie maszyn i narzędzi do pracy, obsługa maszyn zgodnie z planem obróbki, rejestracja parametrów jakościowych i technologicznych, przeprowadzanie konserwacji maszyn zgodnie z instrukcjami TPM. Wymagania: wykształcenie min zawodowe, preferowane średnie - techniczne, staż pracy min 1 rok, obsługa maszyn prostych (piła stołowa, frezerka, przycinarka) w stopniu dobrym, umiejętność czytania rysunku technicznego, posługiwanie się narzędziami pomiarowymi, gotowość do pracy w systemie zmianowym, zaangażowanie, sumienność, zdolności manualne.
"PORTA" KMI POLAND - 2017-08-08 - Bolszewo (pomorskie)
kucharz, doświadczenie co najmniej 5 lat, przygotowywanie posiłków dla dzieci 1-6 lat
Publiczne Przedszkole Nr 1 Lwówek Śląski - 2016-10-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
- praca w kuchni serwujące potrawy śląskie, polskie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej dla gości restauracji.
Pracownia Cukiernicza "Pychotka" Piotr Przybysz - 2017-02-27 - Serock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
przygotowywanie dań według zamówień
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2017-11-09 - Gniezno (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, trzymanie pieczy nad pracą w kuchni.
Naleśnikarnia Lemon Aneta Przyborowska - 2016-03-14 - Suwałki (podlaskie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Ratajów (małopolskie)
prace ogólnobudowlane, oraz remontowe
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Czeladź (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-30 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe.Praca od poniedziałku do piątkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2017-02-08 - Mielec (podkarpackie)
kierowanie pracą w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Oborniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w tym diety. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, stołówki, zaplecza, gotowanie dla 101 osób. Praca według grafiku, 6.30-14.30, 11.30-19.00+ weekendy+ święta
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2016-03-15 - Wrocław (dolnośląskie)