KUCHARZ Bytom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
Data publikacji: 2016-09-09
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziana obsługa maszyny do produkcji pierogów
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Łagiewnicka 15, 41-902 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokuemnty aplikacyjne+skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Łagiewnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: Wytwarzanie gotowych posiłków i dań
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.09.2016
Oferta pracy ważna do: 08.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków: pizza, kebab. Dowóz pizzy do klienta.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Krzywki-Bratki (mazowieckie)
-
MULTISERVICE Sp. z.o.o. - 2017-06-20 - Piechowice (dolnośląskie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Żagań (lubuskie)
utrzymanie ruch zakładu
EVRAFISH sp. z o.o. - 2017-03-17 - Brusy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Słubice (lubuskie)
naprawa pojazdów samochodowych
PIOTREX Sp.z o.o. - 2016-09-26 - Wójtowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań małej gastronomii w tym pizzy.Prace pomocnicze w kuchni. Obsługa kasy fiskalnej. Kontakt tel. 697 754 655
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2016-04-20 - Chmielnik (świętokrzyskie)
przyrządzanie posiłków i dań
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wacyn (mazowieckie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zorganizowanie pracy w kuchni, odpowiedzialność za przygotowanie potraw w kuchni orientalnej według przepisów na potrawy w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kartuzy (pomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu (śniadania, obiady, kolacje).
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2017-12-22 - Chodzież (wielkopolskie)
wyksztalcenie zawodowe, doświadczenie mile widziane, chęc do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla pracowników Aresztu Śledczego + ich wydawanie i sprzedaż. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Zabrze (śląskie)
prace związane z wyrobem pizzy, przygotowywanie sałatek, parzenie kawy, herbaty, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera, obsługa terminala płatniczego, udział w akcjach marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, ustalanie karty dań, zarządzanie budżetem kuchni, nadzór nad jakością zamówionych żywności
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Zielona Góra (lubuskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków.3. Wydawanie posiłków.4. Sprzątanie sali po pracy.5. Mycie sprzętu.6. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Łęczyca (łódzkie)
Przyrządzanie potraw zawartych w menu, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o czystość i bezpieczeństwo.
RAFIK SHOUSHA DOM _FARAONA NR.1 KEBAB - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka warzyw, owoców, mięs, przygotowywanie napojów zimnych i gorących, obsługa kelnerska, nauka obsługi kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-09-06 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o czystość stanowiska pracy.
PIZZERIA " Hades" Łukasz Kącki - 2017-11-23 - Oława (dolnośląskie)
kompleksowe przygotowanie dań, deserów, śniadań, obiadów, kolacji dla klientów ośrodka
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Istebna (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)