KUCHARZ Sopot oferta pracy KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Boh. Monte Cassino 35, 81-767 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 3000 zł brutto
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sopot
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sopot
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sopot
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Godziny pracy 10.00-18.00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Długie Pobrzeże 30, 80-888 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Długie Pobrzeże
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.03.2017
Data dodania oferty pracy: 16.03.2017
Oferta pracy ważna do: 06.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. średnie, umiejętność wykonywania potraw kuchni kaukaskiej, umiejętność dekorowania i estetycznego wydawania wyrobów kulinarnych doświadczenie zawodowe: mile widziane, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni kaukaskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów oraz dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard przyrządzanych potraw.
BIAVITA POLSKA S. A. Sanatorium Uzdrowiskowe Augustów - 2016-12-13 - Augustów (podlaskie)
Zarządzanie katalogiem produktów w sklepie internetowym, wprowadzanie produktów do sklepu internetowego, praca z systemem xsale, shoper, ERP XL. Zatrudnienie od zaraz, pierwsza umowa na okres próbny - 3 miesiące, docelowo umowa na stałe. Praca na jedną zmianę o 8.00-16.00.
JACEK GABRUŚ "SUN BABY" - 2018-08-08 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowanie sprowadzonego z zagranicy auta do sprzedaży, mycie, odkurzanie,pomoc przy naprawie auta
B.M.K. - MOTO Kozań Beata Iława - 2016-03-07 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków i wydawaniu posiłków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-01-31 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie dań gorących, garmażeryjnych. Obsługa imprez plenerowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie. Umowa o pracę na czas określony - 2 lata z możliwością przedłużenia.
KARCZMA SOLNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kierowanie zespołem pracowników, doświadczenie na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kiszkowo (wielkopolskie)
prace w zakladzie garmażeryjnym
Zakład Produkcyjny HERMAN Ewelina Gotowicka - 2017-08-25 - Szepietowo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu. Dekoracja oraz wydawanie posiłków. Dobieranie właściwej zastawy stołowej. wykonywanie prac zgodnie z techniką konsumencką. Składanie i magazynowanie surowców i półproduktów.
"Przedsiębiorstwo Transportowo-Budowlane" Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Krotoszyce (dolnośląskie)
dostawa towarów do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Zambrów (podlaskie)
Określono we wniosku.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Nowogard (zachodniopomorskie)
praca w kuchni na terenie baru studenckiego Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy, przygotowywanie kanapek, sałatek, dań obiadowych, dbanie o porządek w kuchni.
Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak - 2016-09-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, praca dwuzmianowa, w godz. 12-20, 15-23. Zatrudnienie na okres 24 miesięcy
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2018-07-20 - Opole (opolskie)
Praca w klubie "Parowóz" i barze "Stacyjka". Obsługa Klientów. Przygotowanie i wydawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MAŁGORZATA - 2017-07-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów do gotowaniaWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, 6 miesięczne doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 506 609 394 lub osobisty w godz. 11.00-15.00
CARMEL CLUB CAFFE Barbara Brzozowska - 2016-09-26 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie i sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Żyrardów (mazowieckie)
jw.
Przedsiębiorstwo Budowlano-Instalacyjne PEBIS - 2016-11-18 - Warszawa (mazowieckie)
praca indywidualna w charakterze nauczyciela wspomagającego z dzieckiem z choroba aspergena
Integracyjne Niepubliczne Przedszkole Zdrowy Smyk - 2016-07-09 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie chińskich potraw, obsługa klientów pochodzeni chińskiego
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
konstruowanie tygodniowego menu,delegowanie zadań współpracownikom
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-03-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Kucharz
Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena - 2017-03-30 - Czyżew (podlaskie)
OCENA SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGRTYCZNYCH ORAZ ODŻYWCZYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI WŁOSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WŁOSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZINĘ 16,50 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
częste wyjazdy służbowe, utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m. in. z Wietnamu, organizowanie sprzedaży towarów
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)