KUCHARZ Czyżew oferta pracy Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2017-03-30
Lokalizacja: Czyżew (podlaskie)
Pracodawca: Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kusocińskiego 2, 18-220 Czyżew, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czyżew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czyżew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie min. 2 lata
Nazwa pracodawcy:
Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Kusocińskiego 2, 18-220 Czyżew, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Czyżew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czyżew
Ulica pracodawcy: Kusocińskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu, pomieszczeń kuchni. Przygotowywanie posiłków: smażenie, gotowanie, krojenie. Dbanie o należyte przechowywanie żywności w urządzeniach do tego przystosowanych - lodówka ( odpowiedzialaność za jakość i świeżość produktów spożywczych), robienie dużej ilości pierogów, planowanie jadłospisów, odpowiedzialność za sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-12-08 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla pracowników firmy
"Wiśniowski" Sp. z o.o., Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-10-28 - Wielogłowy (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Rzeszów (podkarpackie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Limanowa (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
spozrądzanie potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i półproduktów, wyrobów gotowych;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Chojna (zachodniopomorskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PHU MERICO-LEWANDOWSCY - SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-06 - Chynów (mazowieckie)
wydawanie posiłków w stołówce zakładowej
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Bolechowo (wielkopolskie)
przygotowywanie produktów zgodnieze standardami oraz dbanie o ich najwyzszą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, kontakt z dostawcami i kontrahentami wietnamskimi oraz z UE
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wypieki naleśnikó, wyrób pierogów, prace związane z wypiekami
SPIŻARNIA SMAKOSZA, NATURAL SWEET GOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-24 - Żuromin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekaski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2017-06-30 - Poniatowa (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-30 - Ustka (pomorskie)
wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Małe Ciche (małopolskie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Montaż opon, wymiana kół, ustawianie geometrii, prostowanie felg.
Serwis Ogumienie Wiesław Stefaniak - 2018-03-02 - Marcinkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań.PRACA Restauracja OLIMP GALERIA FELICITY
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Perzyce (wielkopolskie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Nadzór nad zaopatrzeniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-10-23 - Suchedniów (świętokrzyskie)
x
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2018-07-05 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Łagów (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej pod nadzorem szefa kuchni, utrzymywanie porządku, prace porządkowe. Praca na umowę zlecenie, 156 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 9:00-21:00. Oferta dostępna w salii G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g potrzeb
ANATOMIA SMAKU - 2016-02-09 - Zagnańsk (świętokrzyskie)