KUCHARZ/ KUCHARKA/ POMOC KUCHENNA(NR 7069) Bydgoszcz oferta pracy Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA/ POMOC KUCHENNA(NR 7069)
Wynagrodzenie: od 10 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni na terenie baru studenckiego Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy, przygotowywanie kanapek, sałatek, dań obiadowych, dbanie o porządek w kuchni.
Data publikacji: 2016-09-28
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Garbary 2, 85-229 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni na terenie baru studenckiego Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy, przygotowywanie kanapek, sałatek, dań obiadowych, dbanie o porządek w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 10 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA/ POMOC KUCHENNA(NR 7069)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 10 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2016
Data zakończenia pracy: 30.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane roczne doświadczenie zawodwe, umiejętność gotowania tradycyjnych, polskich dań
Nazwa pracodawcy: Firma Wielobranżowa JAGRA Grażyna Grześkowiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Hetmańska 38, 85-039 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt tel. w godz. 9.00-18.00: 605 606 916
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Hetmańska
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2016
Oferta pracy ważna do: 27.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz małej gastronomiiDokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: dowód osobisty ,CV,ksiażeczka sanepidu
PPHU EKO-MATE Małgorzata Łukasik - 2017-06-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
Wykonywanie posiłków w lokalu - kuchnia polsko-żydowska. Nadzór nad imprezami okolicznościowymi.
RESTAURACJA KUGEL Agnieszka Januszewska - 2018-01-09 - Knyszyn (podlaskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Praca w restauracji.
DEVA SPA sp. z o.o. - 2016-05-27 - Nieznanice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań w barze przy plaży
BLISKO MORZA Marta Wierzbowska - 2018-04-05 - Jantar (pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-09-13 - Tczew (pomorskie)
krojenie kebaba, przyrządzanie potraw kuchni tureckiej
OKSUZ Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Głogów (dolnośląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-31 - Tuszyn (łódzkie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-14 - Białystok (podlaskie)
-zapoznanie się z przepisami BHP i miejscem stanowiska pracy,-przygotowanie warzyw i ich obróbka wstępna,-przygotowanie i obróbka mięsa i innych produktów spożywczych,-przygotowanie poszczególnych zestawów daniowych,-gotowanie posiłków,-obsługa sprzętów kuchennych,-zamawianie potrzebnych produktów kuchennych,-sprzątanie i utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łagów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, związana z przygotowywaniem oferty żywnościowej (dań i potraw z menu restauracji). Zakup żywności i składników, przygotowanie ich do obróbki oraz przechowywanie w odpowiednich warunkach. Organizowanie procesów roboczych w kuchni, przygotowywanie potraw na czas i we właściwej kolejności, zgodnie ze specyfikacją. Dbanie o wygląd i prezentację potraw. Obliczanie cen za posiłki.
kontakt przez OHP - 2018-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
Obsługa maszyny do obróbki drewna - sumienne i rzetelne podejście do obowiązków pracowniczych, praca w godzinach 06.00-15.30 ( co drugi piątek wolny), przez pierwsze 3 miesiące umowa próbna, docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony , pracodawca zapewnia możliowść przyuczenia we własnym zakresie; pracodawca organizuje dni otwarte dla zainteresowanych;
TE-WA-POL SP. Z O.O. - 2018-01-23 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Szycie płaszczy, prasowanie, wykańczanie szycia. Praca w godz.: 7-15. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - osobisty, tel.: 601 760 216, 71 790 16 22 (od godz. 9:00).
Lady s.c. Raczycka Halina, Raczycka-Kwiatkowska Beata - 2016-08-05 - Wrocław (dolnośląskie)
PROWADZENIE SAMOCHODU CIĘŻAROWEGO, TRANSPORT MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH DO KLIENTA.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Bażanowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów dla gości restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-04-09 - Dębska Kuźnia (opolskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznychzgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Małocice (mazowieckie)
Czynności związane z przygotowaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia.
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Kozarze (podlaskie)
Prace związane z kuchnia małej gastronomii, pomoc kuchenna
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-03-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
przygotowanie potraw z zakupionych surowców, prawidłowo zestawianie posiłków zgodnie z recepturami, właściwe przechowywanie surowców, półproduktów i produktów gotowych, prawidłowe posługiwanie się narzędziami i maszynami wykorzystywanymi do obróki
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z rynku lokalnego orac kresów wschodnich,typu pierogi,prelmieni, gałuszki , itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i polskiej
LOFT DAWID RĘKOŚ - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2015-12-08 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej, ul.Poznańska 97, 88-100 Inowrocław
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE KB SERWIS KRZYSZTOF BRUSKI - 2016-07-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)