KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 800 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów dla gości restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Data publikacji: 2018-04-09
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów dla gości restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na stanowisku kucharza, umiejętność współpracy w zespole, chęć do pracy, samodyscyplina
Nazwa pracodawcy:
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Klimasa 1a, 45-113 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, aktualna książeczka sanepidowska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: telefonicznie umówić sie na spotkanie 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Klimasa
Numer budynku pracodawcy: 1a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.04.2018
Oferta pracy ważna do: 31.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Zarządzanie, projektowanie oraz wdrażanie nowych procesów, narzędzi kontrolnych i zarządczych; - Pomoc przy zarzadzaniu strukturą oraz związanych z tym metrykami i narzędziami do raportowania w celu promowania świadomości i eskalacji głównych czynników ryzyka; - Współpraca z zespołem GM Controls COO Americas ORM (Zarzadzanie Ryzykiem Operacyjnym) w celu tworzenia i rozwijania struktury kontrolnej i zarządzania ryzykiem; - Rozwijanie współpracy z GM businesses and Corporate Functions; - Inne zadania delegowane przez przełożonego dopóki nie są sprzeczne z prawem oraz kodeksem pracy.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych dań, obsluga urządzeń i narzędzi kuchennych, właściwe przechowywanie surowców i posiłków, dbałość o prządek oraz przestrzeganie przepisów sanitarnychkuchnia polska i włoska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Możliwość pracy również w systemie 12 godz. co drugi dzień. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Wakuła Zajazd CHODOWIAK - 2016-10-20 - Chodów (mazowieckie)
Naprawa kontenerów morskich na terenie Niemiec (Hamburg). Wynagrodzenie 10,40 euro netto na godzinę. Wymagana aktualna książeczka spawacza z uprawnieniami na MIG-MAG 135. Kontakt e-mailowy grzegorz.smyczek (at) kufiks.pl
KUFIKS HS SP. Z O.O. - 2017-10-03 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
zgodnie z umową
USŁUGI GASTRONOMICZNO-ROZRYWKOWE LECH - ŁYSIAK L. - 2017-09-27 - Strzałkowo (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, zamówienia towaru, ustalanie menu, kontrola wydawanych posiłków
Firma Handlowa Henryk Ślęczka - 2017-06-06 - Wieliczka (małopolskie)
RPO Kalbarczyk Łukasz
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jarosław Jas - 2016-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
-zapoznanie się z przepisami BHP i miejscem stanowiska pracy,-przygotowanie warzyw i ich obróbka wstępna,-przygotowanie i obróbka mięsa i innych produktów spożywczych,-przygotowanie poszczególnych zestawów daniowych,-gotowanie posiłków,-obsługa sprzętów kuchennych,-zamawianie potrzebnych produktów kuchennych,-sprzątanie i utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łagów (lubuskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
instalacje hydrauliczne
"CZES-INSTAL" LISIŃSKA CZESŁAWA RYPIN - 2016-06-20 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Praca w punkcie dorabiania kluczy, naprawy obuwia.
"Fast Flek" Daniel Kuźma - 2016-10-06 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-02-10 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wysoka (lubuskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pajęczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw, sałatek, pizzy, serwowanie dań, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Tarnów (małopolskie)
WYKONYWANIE PRAC POMOCNICZYCH W KUCHNI, OGRODZIE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI, WYKONYWANIE POWIERZONYCH CZYNNOŚCI ZLECONYCH PRZEZ BEZPOŚREDNIEGO PRZEŁOŻONEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;MIEJSCE PRACY: DOBRA
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2017-10-24 - Dobra (zachodniopomorskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
NOT Mateusz Ciupek - 2016-11-10 - Racibórz (śląskie)
do uzgodnienia
PL-UA EXPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań, dbanie o odpowiednią estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny, dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń
"SYCYLIANA" Piotr Kwaśniewski - 2017-12-15 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o jadłospis dekadowy z uwzględnieniem walorów smakowych; Przynoszenie półproduktów, produktów i poddawanie ich obróbce wstępnej i wtórnej zgodnie z zasadami GMP i GHP; Zmywanie i dezynfekcja naczyń zgodnie z rozwieszonymi instrukcjami HACCP; Zachowywanie wymaganej czystości w pomieszczeniach przedprodukcyjnych, produkcyjnych, socjalnych.Zachowanie wymaganej czystości sprzętu kuchennego. Wykonywanie zaleceń kierownika kuchni; Zwracanie uwagi na oszczędne zużycie wody i gazu orazzachowanie szczególnej uwagi przy załączaniu i wyłączaniu gazu. Przestrzeganie instrukcji obsługi urządzeń mechanicznych (kotłów, patelni,itp.) Wypełnianie dokumentów GMP i GHP. Zwracanie szczególnej uwagi na właściwe i higieniczne przygotowanie posiłków.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.BRATA ALBERTA PROW.PRZEZ ZG.S. ALBERTYNEK - 2017-12-22 - Poraj (śląskie)
Praca Kraków i delegacje.
Zakład Remontowo-Budowlany Paweł Chmielarczyk - 2016-02-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie i obróbka dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
dowóz pieczywa oraz handel obwoźny
Piekarnia "Zorza" - Pieczywo z Kresów Wschodnich Radosław Wojrach - 2017-06-26 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2015-12-29 - Opole (opolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)