KUCHARZ Gliwice oferta pracy "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 13 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
Data publikacji: 2017-05-10
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: "SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/h
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
NORBERTA BARLICKIEGO 4, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty w godz. 07:00-15:00, telefoniczny lub dokumenty aplikacyjne przesłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: teren GCH, Godziny : 7.00 do 15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: NORBERTA BARLICKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.05.2017
Data dodania oferty pracy: 09.05.2017
Oferta pracy ważna do: 08.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-05-11 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
kontakt przez OHP - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Wymagany staż w zawodzie 10-15 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-03-04 - Wieleń (wielkopolskie)
- Obsługa kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 7:00-11:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana umiejętność samodzielnej organizacji pracy własnej i zespołu. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana chęć współpracy. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 695-738-722) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
DANIEL PEREŁKIEWICZ - 2015-11-09 - Katowice (śląskie)
pomoc przy produkcji domów z drewna, wydawanie towaru klientowi, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie śniadań i obiadów według jadłospisu.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2017-02-23 - Wodzisław Śląski (śląskie)
regipsy, malowanie, gładzie
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 3000 zł brutto do uzgodnienia; wymagany wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
PHU U Zdzicha Jolanta Orluk - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2017-03-16 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla osób starszych, ałdzienne wyżywienie wg diet dla 38 osób oraz obiady dla osób mających decyzję MOPS ok. 70 osób. przestrzeganie HCCP
Miejski Dom Spokojnej Starości w Ustroniu - 2018-01-12 - Ustroń (śląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Sitno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Kraków (małopolskie)
kuchnia polska np. przygotowanie pierogów, zup itp.
TAWERNA RAFA STASZKÓW SPÓŁKA JAWNA - 2017-05-05 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Mafia Leszno Bartosz Krajewski - 2017-04-06 - Leszno (wielkopolskie)
z doświadczeniem w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2016-01-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, udział w procesie produkcji wyrobów garmażeryjnych (kuchnia polska). Praca w Nowym Żabnie w systemie I zmianowym w godz. 6:00-14:00
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2016-05-06 - Nowe Żabno (lubuskie)
praca w Restauracji Anioł
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-02-23 - Lubichowo (pomorskie)
prowadzenie zajęć z muzyki w szkole podstawowej
Szkoła Podstawowa nr 4 z Oddziałami Integracyjnymi im. ks. Jana Twardowskiego w Olecku - 2017-11-15 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej( rosyjskiej, ukraińskiej, białoruskiej, uzbeckiej) ustalenie karty dań, wybór naczyń do podania, wybór sprzętów kuchennych, nadzór nad jakością podawanej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania skladnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spozywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składnikow spożywczych, dbanie o odopwiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymoane przyrzadów uzywanych w kuchni, udzielanie informacji gościomna temat składnikow uzywanych w potrawach oraz odpowiedanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Białystok (podlaskie)
Praca w jadłodajni, przygotowywanie dań na bieżąco (kuchnia polska), dbanie o czystość (praca od poniedziałku do piątku)
KAROLINA KOŁBA BAR KUCHNIA POLSKA "PALCE LIZAĆ" - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie, wydawanie oraz obsługa stoiska gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Leżajsk (podkarpackie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA KTWPARK - 2017-05-16 - Kalisz (wielkopolskie)