KUCHARZ (1/2 ETATU) Katowice oferta pracy DANIEL PEREŁKIEWICZ
Stanowisko: KUCHARZ (1/2 ETATU)
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: - Obsługa kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 7:00-11:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana umiejętność samodzielnej organizacji pracy własnej i zespołu. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana chęć współpracy. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 695-738-722) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
Data publikacji: 2015-11-09
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: DANIEL PEREŁKIEWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 18, 40-049 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Obsługa kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w godzinach: 7:00-11:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana umiejętność samodzielnej organizacji pracy własnej i zespołu. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana chęć współpracy. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 695-738-722) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (1/2 ETATU)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.11.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Samodzielność w działaniu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Twórczość
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Pomysłowość
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Otwartość
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kreatywność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana umiejętność samodzielnej organizacji pracy własnej i zespołu. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana chęć współpracy.
Nazwa pracodawcy: DANIEL PEREŁKIEWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-049 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (9:00-15:00) (Tel. 695-738-722) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny lub e-mail, Godziny : 9:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.11.2015
Data dodania oferty pracy: 06.11.2015
Oferta pracy ważna do: 06.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowanie menu, przygotowanie dań, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, prowadzenie magazynu , lista zakupów, zarządzanie personelem na zmianie.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Chełmek (małopolskie)
- przygotowywanie menu i posiłków według potrzeb i karty- dbanie o porządek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
.
TRANSPETROL-BIS Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków - sałatek
Restauracja PRZY KOMINKU Jolanta Grotte - 2018-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka " Iwona Ławruk - 2015-11-27 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW I GOTOWYCH DAŃ
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanieczystości i porządku na stanowisku pracy w casie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-06-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
Prace organizacyjne w kuchni, zapoznanie się z wyposażeniem i obsługą maszyn i urządzeń kuchennych, prace przy sporządzaniu posiłków zgodnie z wymogami, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Julinek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, DBANIE O PORZĄDEK, KONTROLA ASORTYMENTU, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKCJI DO WITRYNY, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-05-19 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Chrzanowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
zapoznanie się z obsługą sprzętu kuchennego, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Czarna Woda (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, przyjmowanie towaru, kontrola stanów magazynowych, opracowanie menu
Anna Morzyszek GOLDEN EVENTS GROUP - 2016-11-25 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie hamburgerów w Andys Barze w CH GALARDIA
Right Direction Błażej Klimczak - 2017-03-03 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji, organizacja pracy kuchni oraz usług kateringowych, nadzór nad pracownikami kuchni.
Usługi Gastronomiczno-Kateringowe Maria Lińczowska - 2016-02-05 - Kędzierzynka (małopolskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Tomasz Dudaronek - 2017-10-03 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Kruszwicy
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2017-05-09 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej; przygotowywanie potraw z półproduktów; przyjmowanie i wydawanie zamówień
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-01-12 - Lubosz (wielkopolskie)
przygotowywanie deserów, ciast, naleśników, sałatek, pierogów itp.miejsce wykonywaniapracy Caffe Amberia Kawiarnia ul. Jana Pawła II 2c
Sklep KORA - 2017-03-20 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie prac budowlanych I zmiana 07.00 -15.00 Wynagrodzenie od 2000 zł brutto do uzgodnienia
Przedsiębiorstwo UNIPRO-BUD Spółka z o.o. - 2018-03-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)