KUCHARZ Kristiansand S oferta pracy Crazy Duck Kristiansand
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 158 NOK
Zakres obowiązków: Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Data publikacji: 2017-03-07
Lokalizacja: Kristiansand S ()
Pracodawca: Crazy Duck Kristiansand
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 4662 Kristiansand S , NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 158 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kristiansand S
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 158 NOK/godz
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania:
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Zakwaterowanie:Pracodawca pomaga w znalezieniu zakwaterowania
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wysokość pensji brutto: Od 158 NOK / godzinę. Stawka do negocjacji w zależności od doświadczenia i kwalifikacji. Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas nieokreślony. Wymiar czasu pracy: Praca na pełen etat, 40 godz. tygodniowo Data rozpoczęcia:01.05.2017 r.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Nazwa pracodawcy: Crazy Duck Kristiansand
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
crazyduck.kristiansand (at) gmail.com i do wiadomości e_staniewicz (at) wup.gdansk.pl z dopiskiem w tytule maila „chef – crazy duck”
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: drogą elektroniczną e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil działalności pracodawcy:
Crazy Duck to restauracja specjalizująca się w kuchni azjatyckiej: tajskiej i chińskiej
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Więcej informacji udziela pracodawca: Rune Hansen, e-mail: crazyduck.kristiansand (at) gmail.com
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
praca w godz.7.00-19.00, możliwość zapewnienia wyżywienia i zakwaterowania
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-09-26 - Poddąbie (pomorskie)
Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ezgotycznych
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca również w soboty i niedziele; godziny pracy: 11.00- 16.00, 16.00- 21.00; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Bar Hai-Yen Tomasz Duong - 2018-02-26 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Niepubliczne Wesołe Przedszkole - 2018-09-19 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany (7-12); kontakt z pracodawca telefoniczny
P.H.U. PERFECTHOME AGNIESZKA WĘGIERSKA - 2016-04-11 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z procedurą i standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czystość i higienę pracy , zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Częstochowa (śląskie)
Praca w kuchni, gotowanie dań kuchni staropolskiej i robienie pizzy. Praca na umowę zlecenie. 168 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie sałatek, zup, dań głównych kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
Praca na kuchni.Wymagane minimum 2 lata doświadczenia zawodowego, wykształcenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia.Kontakt z pracodawcą telefoniczny: 512085809, e-mail: handel (at) zmtrzebownisko.pl
JK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Trzebownisko (podkarpackie)
Przygotowywanie i pomoc w sporządzaniu posiłków (zupy, bigosy, sałatki, dania główne). Praca w godzinach od 10:00-18:00. Praca od poniedziałku do piątku.
"DOMINIKANA" Anna Dominik - 2016-11-29 - Dobra (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-12-21 - Rzeszów (podkarpackie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wielgolas Brzeziński (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe mile widziane; umiejętności, zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wydawka, utrzymanie stanowiska pracy w czystości; jedna zmiana; miejsce pracy: Sierakowice;
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sierakowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie; pracodawca prosi o aplikowanie CV na podany adres e-mail
SOTERA SP Z O O - 2016-09-12 - Słupsk (pomorskie)
kucharz , godz pracy: 14.00-21.00
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2016-04-06 - Września (wielkopolskie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt osobisty z pracodawcą w Tczewie przy ul. Czyżykowskiej 67 (Restauracja "Kameralna").
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-08 - Tczew (pomorskie)
Lakierowanie konstrukcji stalowych
MARCIN ŚLĄZOK PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ŚLĄZOK" - 2017-04-19 - Radzionków (śląskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Kraków, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych. Komunikatywność..
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE I SERWOWANIE POTRAW , UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMAWIANYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH.Praca na czas określony: 3 LATAGodziny pracy: 6:00 - 22:00
"CATERING STADIONOWY" SP. Z O.O. - 2018-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Męcinka (dolnośląskie)
Prace związane z krojeniem, szyciem i projektowaniem mebli.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Chojęcin (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Zamawianie produktów w hurtowniach branżowych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2017-03-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
wyrób i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców, utrzymanie czystości w obrębie kuchni.
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2018-08-16 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)