KUCHARZ Bolesław oferta pracy ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-11-07
Lokalizacja: Bolesław (małopolskie)
Pracodawca: ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyzwolenia 2 d, 32-329 Bolesław, powiat: olkuski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olkuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane osoby z doświadczeniem na ww. stanowisku
Nazwa pracodawcy:
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Olkuszu
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 2 d, 32-329 Bolesław, powiat: olkuski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: olkuski
Gmina pracodawcy: Bolesław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesław
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 2 d
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Olkuszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2016
Oferta pracy ważna do: 21.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-realizacja zamówienia oraz nadzór nad realizacją zamówienia-segregowanie i metkowanie odzieży- praca ze skanerem
kontakt przez OHP - 2017-06-02 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni gruzińskiej.Przygotowywanie menu.Serwowanie potraw gościom restauracyjnym.Obsługa maszyny i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Płock (mazowieckie)
elektromonter instalacji elektrycznych
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Chrzanów (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Opatów (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Starachowice (świętokrzyskie)
produkcja dań z karty, produkcja wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
PPH A&W KONDRACCY S.J. - 2019-04-25 - Augustów (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Głowno (łódzkie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad higieny i BHP w kuchni: WYMAGANIA: wykształcenie średnie - gastronomiczne, min. 5 lat doświadczenia jako kucharz, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "LOKIS" JOACHIM CZORNIK - 2017-04-03 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepisów HACCP, pozyskiwanie surowców i dostawców zgodnie z filozofią obiektu i restauracji, kontrola i nadzór nad kosztami, dbałość o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higienę i estetykę kuchni, restauracji, serwowanych dań.
Folwark Łękuk, Przyłuccy SJ - 2017-03-27 - Łękuk Mały (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie kuchnią/pracownikami, obsługa stołówki, obsługa cateringów oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2018-02-07 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2019-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie posiłków, sporządzanie listy zakupów , planownie pracy reszty personelu kuchennego , sprzątanie po posiłkach
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2019-07-15 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
Blueblue Sławomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
pomoc w poprawnym przepływie informacji w placówce, wykonywanie zleceń, awizacji oraz sprawdzanie pojazdów wykonującuych usługi na zlece4nie placówki, dodatkowo obowiazki zwiazane z egzekwowaniem płatności, błędów w fakturowaniu, podtrzymywanie dobrego kontaktu z klientami
JAS - FBG S.A. - 2016-06-22 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i dań kuchni orientalnej, arabskiej na bazie surowców pochodzenia z krajów arabskich;
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Lublin (lubelskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-03-09 - Zaczernie (podkarpackie)
Związane z zawodem
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL - 2017-03-21 - Malbork (pomorskie)
praca w kuchni
Syl-Mar Grzyb Mariusz - 2018-08-31 - Wolanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-11-24 - Krzyżowa (dolnośląskie)
właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu , dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków,
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-03-22 - Dąbie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, dań na różne okazje, utrzymywanie czystości
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2015-11-04 - Augustów (podlaskie)
wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Bochnia (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie produktów, wydawanie zamówionych potraw.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2017-09-07 - Jarosław (podkarpackie)
sprzedaż towarów i produktów, przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń
Dolnośląski Wojewódzki Ośrodek Medycyny Pracy - 2018-10-15 - Wałbrzych (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Kuczów (świętokrzyskie)