KUCHARZ Malbork oferta pracy KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Związane z zawodem
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Malbork (pomorskie)
Pracodawca: KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. de Gaull'a 3, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Związane z zawodem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Malbork
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: malborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Malbork
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Duże doświadczenie w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy:
KASYNO POLICYJNE PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO- USŁUGOWE "BP" BOŻENA PAPROWICZ AUTO- HANDEL
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Adres pracodawcy:
Gen. de Gaull'a 3, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skietrowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: malborski
Gmina pracodawcy: Malbork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Malbork
Ulica pracodawcy: Gen. de Gaull'a
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2017
Oferta pracy ważna do: 20.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem, praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku: w godz. 7-15; 8.30-16.30; 9-17; 10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Brwinów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTÓW. PRZYJMOWANIE ZAMÓWIEŃ. KOORDYNACJAZAMÓWIEŃ SUROWCÓW OD DOSTAWCÓW DO PRODUKCJI POTRAW.TŁUMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami. Kontakt tel. 41 347 44 00
TEMPO B. P. Pasek sp. j. - 2016-06-02 - Kielce (świętokrzyskie)
1.Zapoznanie się z pracą w pizzerii2.Posługiwanie się narzędziami i przyrządami kuchennymi3.Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw4.Pobieranie surowców i produktów do produkcji kulinarnych5.Obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna)6.Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych7.Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Stężyca (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, zamawianie produktów u bengalskich dostawców potrzebnych do przygotowywania potraw, informowanie klientów o oferowanych produktach
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-prawidłowe i sprawne przygotowanie dań dla gości restauracji - zgodnie z otrzymanym zamówieniem i standardami;-przestrzeganie wyznaczonych celów kosztowych i ich utrzymanie;-utrzymywanie czystości w kuchni, na stanowisku pracy, zapewniające prawidłowe i zgodne ze standardami funkcjonowanie stanowiska pracy
North Food Polska S.A. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
-wypiek pizzy
WALDEMAR NAWARA NAWKEBS - 2017-06-29 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Sprzedaż i wypiek pieczywa.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW OFEROWANYCH W MENU LOKALU
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
Naprawy blacharskie pojazdów.
SIERADZKI ARTUR MALWEX - 2017-12-21 - Rajsko (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Łazy (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej.
Kalinowska Ewa - 2018-03-14 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-05-09 - Tczew (pomorskie)
Przyżądzanie posiłków, konsultacja i pomoc przy kucharzu głównym.
Motel "Na Wierzynka" Restauracja "MARYLA" s.c. A.J. Pasek - 2016-04-22 - Wieliczka (małopolskie)
Gotowanie potraw, przygotowywanie i obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kłodzko (dolnośląskie)
przeglądy, naprawy, serwis urządzeń chłodniczych, wentylacji i klimatyzacji
Zakład Usług Technicznych RM-INSTAL Grzegorz Januszek - 2016-10-18 - Olkusz (małopolskie)
- przygotowanie półproduktów do smażenia, - przygotowanie m.in burgerów, zapiekanek, steków, makaronów,- obsługa klienta,- obsługa terminala płatniczego- obsługa kasy fiskalnej
FIRMA HANDLOWA "MOON" GRZEGORZ GIERCZAK - 2018-03-30 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców
Dom Pomocy Społecznej - 2016-03-04 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-04-05 - Międzygórze (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-10-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-04-05 - Starogard Gdański (pomorskie)