KUCHARZ KUCHNI LITEWSKIEJ I POLSKIEJ(NR 7537) Bydgoszcz oferta pracy HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI LITEWSKIEJ I POLSKIEJ(NR 7537)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
Data publikacji: 2017-10-18
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fordońska 21, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI LITEWSKIEJ I POLSKIEJ(NR 7537)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz kuchni litewskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagana znajomość kuchni litewskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Fordońska 21, 85-085 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty:HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWAul. Fordońska 2185-085 Bydgoszcztel. 52 342-26-99 - p. Monika Kępalube-mail: bydgoszcz (at) kresowianka.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Fordońska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.10.2017
Data dodania oferty pracy: 16.10.2017
Oferta pracy ważna do: 30.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzedaż systemów ochrony
GUARDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Obróbka wstępna warzyw,owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiołków(mycie,obieranie,czyszczenie),przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Mogilno (małopolskie)
- Przyrządzanie posiłków dla 40 osób.- Wynagrodzenie: 13,70 zł brutto/godzinę. Praca na umowę zlecenie na czas nieokreślony.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 7:00-21:00 (6 godzin dziennie). Wymagania: mile widziane wykształcenie kierunkowe. Mile widziane doświadczenie w pracy jako kucharz. Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt telefoniczny (502-842-869) w godzinach: 8:00-16:00.
TOWARZYSTWO POMOCY IM. ŚW. BRATA ALBERTA - KOŁO KATOWICKIE - 2018-06-14 - Katowice (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
-obieranie zmieniaków i warzyw, -mycie naczyń i sprzętu produkcyjnego-przyrządzanie dań,-przygotowanie gotowej produkcji do sprzedazy
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Łapy (podlaskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-08-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw pod zamówienie konsumenta.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-05-23 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, składanie zamówień, układanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2016-04-19 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-27 - Lesko (podkarpackie)
przygotowanie ciasta na pizzę, robienie pizzy, sałatek, makaronów, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz w zakładzie pracy, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowanie posiłków
ARDA KEBAB DENIZ TURHAN - 2019-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
organizacja pracy kuchni i przygotowywanie posiłków
Przedszkole Samorządowe w Wilczynku - 2017-08-29 - Baniocha (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posiłków; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Gliwice (śląskie)
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
- przygotowywanie dań obiadowych, pierogów, zup - na miejscu, na wynos,- dbałość o porządek na stanowisku pracy,- przygotowywanie list zakupów produktów.
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace biurowe związane ze wsparciem działu handlowego
"Made of Wood Group" Surmiak Mateusz - 2019-03-11 - Świnna Poręba (małopolskie)
obsługa klienta i kasy fiskalnej, badania sanepid
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Łomża (podlaskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2017-10-03 - Mysłowice (śląskie)
-
Firma handlowo usługowa gastronomiczna "KORPOL" - 2016-05-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie dla 60 osób. Wymagane doświadczenie.
Dom Seniora Katarzyna Richert - 2017-08-10 - Kostkowo (pomorskie)
do uzgodnienia
RANER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Miechów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie dań gorących i zimnych z karty, porcjowanie i wydawanie, współpraca z pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Lachówka Duża (lubelskie)
zorganizowanie pracy w kuchni, odpowiedzialność za przygotowanie potraw w kuchni orientalnej według przepisów na potrawy w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)