KUCHARZ Mysłowice oferta pracy Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni polskiej
Data publikacji: 2017-10-03
Lokalizacja: Mysłowice (śląskie)
Pracodawca: Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Laryska 105, 41-404 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mysłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Mysłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mysłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Adres pracodawcy:
Laryska 105, 41-404 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Mysłowice
Gmina pracodawcy: Mysłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mysłowice
Ulica pracodawcy: Laryska
Numer budynku pracodawcy: 105
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie potraw pod zamówienie konsumenta.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-05-23 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Specjalistyczny nadzór nad właściwym przetwarzaniem, przechowywaniem i przesyłaniem danych w istniejących systemach i sieciach teleinformatycznych w celu zapewnienia realizacji zadań przez Archiwum.Diagnozowanie rozwiązywanie i usuwanie problemów zwiazanych z eksploatacją zaawansowanych systemów (operacyjnych, archiwizacji, zabezpieczeń, backupu) oraz urządzeń teleinformatycznych w Archiwum.Prowadzenie polityki bezpieczeństwa systemów informatycznych i zasobów cyfrowych (zapewnienie bezpieczeństwa danych, w tym wykonywanie i ewidwncjonowanie kopii bezpieczeństwa systemów, aplikacji, baz danych, itp).Konfigurowanie i testowanie systemów, sprzętu teleinformatycznego i oprogramowania komputerowego (w tym oprogramowania antywirusowego i uaktualnień, poczty elektronicznej, serwisu WWW, oprogramowania i sprzętu teleinformatycznego) w celu usprawnienia pracy pracowników Archiwum, dbanie o system licencji oraz przeprowadzanie okresowych kontroli legalności użytkowych programów komputerowych.Działanie w zakresie zarządzania systemem informatycznym Archiwum (administrowanie serwerem, zapewnienie bezpieczeństwa, administrowanie i modernizacja sieci komputerowych, sprawdzanie i konfigurowanie urządzeń i elementów sieci, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania urządzeń sieciowych itp).Nadzór nad prawidłowym działaniem sprzętu komputerowego i oprogramowania, któryjest wykorzystywany do przetwarzaniainformacji niejawnych celem zapewnienia bezpieczeństwa przetwarzania dokumentacji i danych.Wsparcie techniczne użytkowników sieci informatycznych-konfiguracja ich stacji roboczych, kontrola przestrzegania przepisów.Planowanie potrzeb rzeczowych w zakresie zakupów sprzętu, oprogramowania i materiałów eksploatacyjnych oraz współudział w realizacji zakupów sprzętu komputerowego, oprogramowania i podzespołów niezbędnych do zapewnienia ciągłości pracy systemów teleinformatycznych Archiwum.Prowadzenie spraw związanych z serwisowaniem sprzętu (planowanie i prowadzenie przeglądów oraz konserwacji sprzętu informatycznego, nadzorowanie terminów napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych sprzętu komputerowego).Kompleksowa opieka nad serwerownią - kontrola środowiska pracy serwerów i macierzy - klimatyzacja, ups itp.Obsługa techniczna stanowisk komputerowych, konserwacja sprzętu komputerowego oraz utrzymanie w stałej sprawności technicznej sprzętu informatycznego.
Archiwum Wojskowe w Gdyni - 2017-02-24 - Gdynia (pomorskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-08-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, bendalskiej. składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
CATERING BRUŚ JAROSŁAW - 2016-02-05 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 im. Armii Krajowej w Sopocie - 2017-04-27 - Sopot (pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2018-01-17 - Knurów (śląskie)
kucharz kuchni blisko wschodniejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Kiełczów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-01-12 - Jaworzno (śląskie)
Serwis śniadań , przygotowywanie potraw , przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń.Umowa zlecenie - wynagrodzenie od 22,00 do 23,00 zł na godz.( Płaca za przepracowane godziny min. 80 godzin).
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2018-03-06 - Brzezina (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracownikami.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-12-07 - Bondyrz (lubelskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej; czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień.
"GRAMEEN LINK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2017-09-01 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
Przedszkole Miejskie Nr 160 - 2016-01-05 - Łódź (łódzkie)
Kucharz*
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Solina (podkarpackie)
Przygotowanie dań kuchni wschodzniej i ukraińskiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sałtki po koreańsku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
prygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2018-03-07 - Jeleśnia (śląskie)
sporządznie kserokopii, odpisów dokumentów, zszywanie akt, podkładanie i wszywanie zwrotnych potwierdzeń odbioru akt, opisywanie okładek akt, obsługa posiedzeń, obsługa komputerowego systemu informacji prawnej.
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomość kuchni ukraińskiej, mołdawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standardów wykonywania dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Sopot (pomorskie)
Praca na kantynie pracowniczej. Opis stanowiska - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z ich recepturą, - nadzór nad towarem w magazynie, przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem, -dbanie o wysoką jakość i termin ważności, - utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, - dbanie o czystość w kuchni Wymagania -doświadczenie w zbiorowym żywieniu - dyspozycyjność, - doświadczenie na podobnym stanowisku, - odporność na stres, - umiejętność szybkiego uczenia, - zaangażowanie,
PRIME FOOD Sp. z o. o. w Przechlewie - 2015-11-30 - Przechlewo (pomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena organoleptyczna, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, wschodniej, rosyjskiej, ukrainskiej oraz róznego rodzaju diet, obrabianie wstepne surowców (mięs, ryb, warzyw, grzybów), weryfikacja surowców i póproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczniae przed zepsuciem.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Żurawia84 h pracy w miesiącu, dyspzoycyjność 10-18Sala G
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (obsługa kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Kliczków (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw od surowca do potrawy gotowej, praca w stołówce przedszkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Podegrodzie (małopolskie)
Kucharz
Gościniec MOLO Andrzej Wądołowski - 2016-09-29 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Końskie (świętokrzyskie)
kierownie produkcją ogrodzeń, mile widziana znajomośc rysunku technicznego i kosztorysowania.
Firma "FEIMP" Aurelia Kubinka - 2017-03-02 - Świdnica (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca po 12 godzin w godz. 7.00-19.00 od poniedziałku do niedzieli wg ustalonego grafiku w OSW "BESKIDEK" w Szczyrku.
AGROMEP S. A. - 2015-12-10 - Szczyrk (śląskie)