KUCHARZ Sopot oferta pracy MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, mo艂dawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standard贸w wykonywania da艅, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
Data publikacji: 2016-06-21
Lokalizacja: Sopot (pomorskie)
Pracodawca: MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:HAFFNERA 7/9, 81-717 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, mo艂dawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standard贸w wykonywania da艅, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1850 z艂 brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sopot
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Sopot
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sopot
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.06.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie zawodowe 2 lata.
Nazwa pracodawcy: MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Pegaza 2, 80-299 Gdakowo, powiat: kwidzy艅ski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kwidzy艅ski
Gmina pracodawcy: Prabuty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdakowo
Ulica pracodawcy: Pegaza
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne prowadzenie kuchni(obiady, us艂ugi cateringowe).
NALE艢NIKARNIA - US艁UGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK - 2017-01-03 - Otwock (mazowieckie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanis艂aw Komar - 2016-04-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-26 - Gniew (pomorskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Pewel 艢lemie艅ska (艣l膮skie)
prace gastronomiczne
Sylwester G艂adysz Punkt Ma艂ej Gastronomi "CFK" - 2018-07-12 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
prace w zespole na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Przasnysz (mazowieckie)
obs艂uga bezpo艣rednia sprzeda偶y, doradztwo i obs艂uga klienta, poszukiwanie nowych rynk贸w zbytu i pozyskiwanie nowych klient贸w, rozw贸j i dobre relacje z istniej膮cymi klientami firmy, analiza potrzeb i oczekiwa艅, prowadzenie bie偶膮cych rozlicze艅 z dystrybutorami towar贸w z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Mrok贸w (mazowieckie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Brzeska Wola (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅, przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie pizzy; rozwa艂kowanie ciasta, uk艂adanie produkt贸w wed艂ug receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posi艂k贸w tj. zupy, sosy, gulasze. Sporz膮dzanie sa艂atek. Dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Gorlice (ma艂opolskie)
Praca w biurze.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Juszkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg orygianlnych receptur kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej. Praca oko艂o 25 godzin/tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-11-22 - Gda艅sk (pomorskie)
- Zapoznanie si臋 z przepisami BHP- Zapoznanie si臋 z przepisami Ppo偶- Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w- zabezpieczenie pzed zepsuciemsurowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych- obr贸bka wstepna surowc贸w- gastronomiczny rozbi贸r miesa- utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy- dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kartuzy (pomorskie)
Malowanie, tynkowanie.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prowadzenie s艂u偶by bhp, praca na terenie szpitala, jeden dzie艅 w tygodniu (do uzgodnienia) w godz. 7.00-14.35.
CENTRUM PULMONOLOGII I TORAKOCHIRURGII W BYSTREJ - 2016-02-24 - Bystra (艣l膮skie)
- Przygotowywanie burger贸w, pizzy, sa艂atek, napoj贸w zimnych i gor膮cych.- Serwowanie napoj贸w i posi艂k贸w.- Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.- Obr贸bka warzyw i mi臋艣.- Sprawdzanie dat przydatno艣ci produkt贸w do spo偶ycia.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, opracowywanie karty da艅, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne lub piekarz, lub cukiernik, lub pochodne
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Krotoszyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH PONIEDZIA艁EK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PI膭TEK-SOBOTA 10-02
LARA ATES MESUT - 2016-12-07 - D臋bica (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw z p贸艂produkt贸wi wyrob贸w gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Krapkowice (opolskie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZ膭TANIE POMIESZCZE艃 KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB 艢REDNIE, DO艢WIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAK脫W - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w- znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych- przestrzeganie punkt贸w kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrz膮dzonych posi艂k贸w- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / 艁贸d藕, ul. 殴r贸d艂owa 52 / 艁贸d藕, ul. 6-go Sierpnia 92
Wojskowe Centrum Kszta艂cenia Medycznego 艁贸d藕 (31 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy) - 2018-07-12 - Zgierz (艂贸dzkie)
sk艂adanie burger贸w, sa艂at, wysma偶anie stek贸w, przygotowanie i nadzorowanie kuchni
Burganic Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Mydlana,Oferta dost臋pna w sali G,Kontakt z pracodawc膮 - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Godziny pracy i wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub e-mailowy gosia (at) bizonpub.pl.
MA艁GORZATA OSI艃SKA-WRONA - 2018-02-20 - Rybnik (艣l膮skie)
prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 z艂 brutto + 47% premii. Praca wed艂ug grafiku od poniedzia艂ku do niedzieli.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-04 - Pruszk贸w (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Krak贸w (ma艂opolskie)