KUCHARZ (8J) Otwock oferta pracy NALE艢NIKARNIA - US艁UGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK
Stanowisko: KUCHARZ (8J)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne prowadzenie kuchni(obiady, us艂ugi cateringowe).
Data publikacji: 2017-01-03
Lokalizacja: Otwock (mazowieckie)
Pracodawca: NALE艢NIKARNIA - US艁UGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 13, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne prowadzenie kuchni(obiady, us艂ugi cateringowe).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (8J)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Otwock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
G/H) Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Samodzielno艣膰, osoba bez na艂og贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
NALE艢NIKARNIA - US艁UGI CATERINGOWE URSZULA KOSIOREK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 13, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cvkontakt osobisty w godz 9-17
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : 9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 13.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. KrakowskaKontakt kandydat贸w z pracodawca telefoniczny lub mailowy: 693-28-47-30 lub gagik22 (at) o2.plR贸wnowa偶ny systam pracy
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-06-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; wymagane do艣wiadczenie w zawodzie; ksi膮偶eczka sanepidowska lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia; praca w systemie: dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; miejsce pracy: Knur贸w
FIRMA "S艁OWIK" - WI艢NIOWSKI ADAM - 2017-01-31 - Knur贸w (艣l膮skie)
o艣rodek wczasowy
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2016-04-15 - 艁eba (pomorskie)
do uzgodnienia
WS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, J. BENGALSKI BIEG艁Y, ANGIELSKI PODSTAWOWY
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Olkusz (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu kuchni korea艅skiej, zaopatrywanie stanowiska w surowce i p贸艂produkty do wyrabianych potraw; umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony; praca jednozmianowa: Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie przygotowanych potraw zgodnie z kart膮 menu. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Rybnik (艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowanie pos艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w -da艅 domowych
Bo偶ena Rady艅ska Bar Pycha - 2016-06-10 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pna i termiczna produkt贸w 偶ywno艣ciowych, przygotowanie farsz贸w, przygotowywanie pierog贸w, uszek, klusek, krokiet贸w, nale艣nik贸w, go艂膮bk贸w. Mro偶enie i pakowanie gotowych produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
kuchnia polska
SANTANA SK艁ODOWSCY Sp贸艂ka Jawna - 2017-10-31 - Bia艂ystok (podlaskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zakopane (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem II zmiany 8-22 pn-nd
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy z zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych
RETRO Ewa Paprocka - 2016-10-28 - 艢widwin (zachodniopomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obrobka wst臋pna surowc贸w (r臋czna mechaniczna termiczna), wykonywanie r贸znymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, przetwor贸w mi臋snych, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych i inne, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, masyznami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸 na przy臋cia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego, przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych obowi膮zuuj膮cyhc zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mys艂owice (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zakresu z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe nimi gospodarowanie, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne przygotowywanie, podawanie potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i europejskiej
Restauracja "EURO" Roman W膮sowski - 2016-07-05 - Gda艅sk (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarz膮dzanie zespo艂em kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz w艂a艣ciwe przechowywyanie produkt贸w spo偶ywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, wsp贸艂praca z szefem kuchnimiejsce pracy: ul. Fredry/Podwale, Bydgoszcz
"Yaro" Sp. z o.o. - 2016-07-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅, deser贸w, napoi, obs艂uga urz膮dzen kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BEKA Restauracja Przemys艂aw Byczkowski - 2016-05-25 - Puck (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w. Praca w restauracji Garden Bar wg grafik贸w mi臋dzy 7-19.00.
FALA S.C. BIELSKO-BIA艁A - 2016-03-23 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)