KUCHARZ Jeleśnia oferta pracy Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: prygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-03-07
Lokalizacja: Jeleśnia (śląskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kazimierza 1, 34-340 Jeleśnia, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jeleśnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jeleśnia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doswiadczenie mile widzine
Nazwa pracodawcy: Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Jana Kazimierza 1, 34-340 Jeleśnia, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Jeleśnia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jeleśnia
Ulica pracodawcy: Jana Kazimierza
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Sklepy spożywcze, piekarnia, karczma, hotel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie menu, planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wisła (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz do wypieku pizzy.
EMKA s.c. Magdalena Liss, Kinga Kowal - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Częstochowa (śląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Ogrodzieniec (śląskie)
kucharz
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-11-29 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Ogólnie dbanie o ład i porzadek w sklepie, obsługa Klientów, udział w szkoleniach organizowanych przez pracodawcę.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Wejherowo (pomorskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 20 kg. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-08-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWYWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRACA W GODZINACH 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- obsługa klienta,- uporządkowanie miejsca pracy,- obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego-sporządzanie i wydawanie posiłków
Hilińska Zenona - 2016-02-10 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
prace związane z produkcją posiłków
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY SŁAWOMIR - 2018-05-17 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
gotowanie dań kuchni polskiej
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-08-28 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
pomoc dekarza, praca w Zawierciu i okolicach
"MORIS" JAN ŁYKO - 2016-04-07 - Zawiercie (śląskie)
umawianie wizyt stomatologicznych, prowadzenie i przechowywanie dokumentacji medycznej, asystowanie lekarzowi
NZOZ POZ-DENT GABINETY STOMATOLOGICZNE POZYTRON RADIOLOGIA W MEDYCYNIE - 2015-11-30 - Wolsztyn (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
przygotowanie potraw tematycznych zgodnych z menu, samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Świdnica (dolnośląskie)
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
Budowa instalacji i sieci wodno - kanalizacyjnych.
Zakład Remontowo - Budowlany w Zamościu Kustra Adam - 2017-07-12 - Żdanów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, również w weekendy. Praca na umowę zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Praca w barze polegająca na przygotowywaniu posiłków. Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 10 lat. Umiejętność przyrządzania owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Radzymin (mazowieckie)
Praca w restauracji w Klubie Adwokata. Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe w kuchni. Praca od pon. do pt w godz. 8:00-16:00.Kontakt z pracodawcą osobisty ul. Sądowa 4 Wrocław.
TADFIL Grażyna Reinhard - 2016-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Planowanie i monitorowanie rozwoju nowych funkcjonalności pomiędzy różnymi zespołami B+R od definiowania wymagań przez specyfikowanie oprogramowania, testowanie po dostarczenie. Praca na czas określony: 15.06.2018 - 14.06.2021Godzina zakończenia pracy : 17:00Sala H
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
art. 150f - Pomoc w przygotowywaniu śniadań, obróbka wstępna i rozdrabnianie warzyw, przygotowywanie produktów do obiadu, pomoc przy gotowaniu obiadów, przyrządzanie surówek i sałatek, pomoc przy wydawaniu posiłków, pobieranie produktów z magazynu, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Janów Lubelski (lubelskie)