KUCHARZ Toruń oferta pracy GTPL Piotr Langierowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie dań kuchni polskiej
Data publikacji: 2018-08-28
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: GTPL Piotr Langierowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie dań kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: badania sanitarno-epidemiologiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność gotowania dań kuchni polskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GTPL Piotr Langierowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.08.2018
Oferta pracy ważna do: 28.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
INNOVUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-09 - Chełm (lubelskie)
-przygotowywanie najprzeróżniejszych dań wyszukanej kuchni organicznej od przystawki, przekąski po dania główne oraz desery, -organizacja wszystkich procesów roboczych w kuchni, -planowanie menu, -pomoc w zakupie składniki,-właściwe przechowywanie produktów.
Kolonieschänke Burg pro gastra GmbH - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
2 w 1 Cafe Benz Ewa Sowińska - 2016-04-29 - Końskie (świętokrzyskie)
Pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Kozienice (mazowieckie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posiłków i/lub sushi, dbałośc o jakośc i staranność wykonywanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, uczestnictwo w różnego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
sporządzanie pizzy, sporządzanie dań obiadowych, pomoc przy obsłudze klienta
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Dębica (podkarpackie)
• prace przy przygotowaniu i przeprowadzaniu spustów,• pomoc w zakresie przygotowania kadzi i wlewnic• załadunek żelazostopów do kontenerówOKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na czas nieokreślonyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Łaziska GórnePRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz 6-14, 14-22, 22-6(ruch ciągły
Re Alloys Sp. z o.o. - 2018-07-06 - Łaziska Górne (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
rozbrajanie samochodów oraz inne prace blacharskie
DASTA Dariusz Stańczak - 2015-12-03 - Nowa Wola (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Firma Handlowo - Usługowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Praca w godzinach 13-21
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skorochów (opolskie)
Praca przy produkcji mebli, montaż mebli.Wymagania: doświadczenie zawodowe na stanowisku stolarz meblowy.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ANNA JAZŁOWIECKA - 2017-08-22 - Racibórz (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów iprzygotowywaniu według niego posiłków. Sporządzanie posiłkówzgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakośćsmak i estetykę wydawanych posiłków, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie wstanie używalności powierzony sprzęt kuchenny.
Przedsiębiorstwo Prywatne Usług turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
prace porządkowe i konserwacyjne na terenie Szkoły
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Poznań (wielkopolskie)
- obsługa klienta,- uporządkowanie miejsca pracy,- obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego-sporządzanie i wydawanie posiłków
Hilińska Zenona - 2016-02-10 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesiącu ( 13 zł /godzinę).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dbałość o wysoką jakość przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny, umowa na czas określony, docelowo na nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Bażanowice (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-04-04 - Żyrzyn (lubelskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Łubianka (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni, lepienie pierogów.I zmiana 6.00 - 13.00 pn-pt
Przedsiębiorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2017-07-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz-kuchnia tradycyjna
PHU HALTRANS WŁODZIMIERZ HALCZAK - 2017-01-16 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)