KUCHARZ Kostrzyn nad Odrą oferta pracy Firma Handlowo - Usługowa D&S
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Data publikacji: 2016-09-27
Lokalizacja: Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Pracodawca: Firma Handlowo - Usługowa D&S
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 4, 66-470 Kostrzyn nad Odrą, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kostrzyn nad Odrą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gorzowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kostrzyn nad Odrą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie w pracy jako kucharz
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowo - Usługowa D&S
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 4, 66-470 Kostrzyn nad Odrą, powiat: gorzowski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: gorzowski
Gmina pracodawcy: Kostrzyn nad Odrą
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kostrzyn nad Odrą
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 27.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy - gotowanie posiłków, przygotowanie bufetu, sprzątanie kuchni i magazynów
Dom Wczasowo-Sanatoryjny "PERŁA" Spółka z o.o. - 2017-05-25 - Ustka (pomorskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków. Praca w godzinach 9.00 - 17.00 i 14.00 - 22.00
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Chodów (mazowieckie)
Przygotowywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej
JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2017-09-07 - Muszyna (małopolskie)
przygotowywanie potraw w pizzerii
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2017-03-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
COBRA SECURITY Tomasz Kościsty - 2017-05-26 - Siewierz (śląskie)
Przygotowywanie dań w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych oraz zapewnienie ich wysokiej jakości, zgodnej ze standardami.
Ośrodek Integracji Europejskiej w Rokosowie - 2016-12-22 - Rokosowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-01-14 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
1. Prowadzenie sekretariatu * przyjmowanie, rejestrowanie i wysyłanie korespondencji,* nadzór nad porzesyłkami kurierskimi,* gromadzenie i przechowywanie dokumentacji, drukowanie, kopiowanie, faksowanie dokumentów,2. Reprezentowanie firmy*przyjmowanie gości zgodnie z przyjętym standardem,*Odbieranie i łączenie rozmów telefonicznych,*Organizacja zebrań, konferencji i spotkań słuzbowych; organizacja i serwowanie cateringu,3. Wsparcie*Prowadzenie terminarza spotkań i zadań,*Umawianie spotkań, organizacja wyjazdów służbowych,*Sporządzanie raportów i protokołów,4.Pozostałe zadania związane z prowadzeniem biura.
BAKPIT Krzysztof Jarzyński - 2016-07-26 - Różyny (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, deserów
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Chorzów (śląskie)
naprawa pojazdów, wymiana opon, wulkanizacja opon
PPHU EURO & BIO Justyna Cieślak - 2016-10-03 - Strzmiele (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz, znajomość języka wietnamskiego
NEXT KATARZYNA SOBOCIŃSKA - 2018-05-14 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań w dziale gastronomii. Zapewnianie jakości,świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortyment. Podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami. Wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską iuwagą. Patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, byuzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
"SANO" Sp. z o.o. - 2017-05-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-08-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
obsługa klientów, kontakt z chińskim zarządem Spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielna praca w kuchni, przygotowywanie dań z karty menu oraz indywidualnego dania ustalonego z klientem bezpśrednim z Ukrainy, Białorusi, Rosji, znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
praca na stanowisku samodzielnego kucharza w cateringu dietetycznym
MACZFIT Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań gorących i zimnych, pieczenie ciast, pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łódź (łódzkie)
Obróbka warzyw. Przygotowywanie potraw.
"GRIKO" SYLWIA GRZYBOWSKA - 2016-04-25 - Rydzewo (warmińsko-mazurskie)
zarządzanie kuchnią, nadzór nad prawidłowością pracy zespołu, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - Słupsk (pomorskie)
Rożno, pitta, kebeb, itp. Praca w godzinach 13.00-21.00 ndz. 14.00-22.00, możliwość dojazdu do miejsca pracy i z powrotem ze Śremu. Okres próbny trwa 1 miesiąc
Pizzeria AMORE Pazoła Jan - 2016-04-12 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabu - różnego rodzaju zestawów czy kanapek z wykorzystaniem mięsa z kebabu, przygotowywanie sosów i surówek do w/w dań.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży. Praca dwuzmianowa w godz. 6.30-19.30 w ruchu ciągłym w Bielsku-Białej.
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII - 2017-10-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
Prace ykończenioe, zabudoy, szpachlowanie, malowanie
Przedsiębiorstwo Usługowo-Budowlane Marcin Wszałek - 2018-05-09 - Minkowice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)