KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni.
Data publikacji: 2018-03-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : znajomość receptur kuchni indyjskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.03.2018
Data dodania oferty pracy: 07.03.2018
Oferta pracy ważna do: 21.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-04-19 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Gościnny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, menu; Znajomość wietnamskich przepisów i przypraw;Czytanie wietnamskich receptur;
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
w/g potrzeb
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowankó przedszkola
Agnieszka Paradowska PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "Nasze Pociechy" - 2018-02-07 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych dla pracowników
Przedsiębiorstwo Państwowe SETAR w Siedlcach - 2018-01-05 - Siedlce (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Mała Gastronomia - 2017-02-22 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie farszu, lepienie pierogów i innych wyrobów garmażeryjnych
Bar - Pierogarnia Zygmunt Nowakowski - 2018-08-01 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-07-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Obsługa kuchni i obsługa urządzeń gastronomicznych.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2017-01-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie dań a la carte-serwowanie dań z kuchni lokalnej (również deserów)
Waldhotel Eiche GmbH - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
TOM-FOOD TOMASZ GRAŚ - 2016-05-31 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-08-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, dań, przystawek, desreów, dostosowywanie ich do indywidualnych okoliczności i wymagań klienta.Osoba powinna być samodzielna, dokładna, posiadać zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-10-16 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych, posiłków na imprezy okolicznościowe.
FHU KOMOS Pleban & Pleban S.C. - 2016-12-13 - Wola Mielecka (podkarpackie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz surówek i sałatek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-06-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i sprzedaż dań szybkiej obsługi np. hamburgerów, gofrów, kebaba, pizzy, kawy i inne.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2017-02-08 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie różnych rodzajów sushi, zup w stylu japońskim, przygotowywanie zamówień, przyjmowanie dostaw, wprowadzanie nowości do karty menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie popsiłków, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni na ośrodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - Świeszyno (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-04-07 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie produktów zgodnie ze standardami.
AmRest Sp. z o.o. Wrocław Restauracja KFC - 2018-03-22 - Gdańsk (pomorskie)
Kierowanie projektem i personelem (ok. 100 osób), wdrożenie strategii biznesowych, budżetowych, przygotowanie raportów.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Zabierzów (małopolskie)
Przedstawiciel handlowy
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Brzozów (podkarpackie)