KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Data publikacji: 2017-07-03
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OGIŃSKIEGO 6, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
OGIŃSKIEGO 6, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: OGIŃSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: SZPITAL
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2017
Oferta pracy ważna do: 03.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Tarnów (małopolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-04-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystosci stanowiska pracy, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, wyrobów kulinarnych, samodzielne sporządzanie potraw, wyrobów garmażeryjnych, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, porcjowanie warzyw do produkcji potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Biardy (lubelskie)
montaż, malowanie wentylatorów, proste prace ślusarskie
UNI-PRO Grzegorz Bokotko - 2018-09-25 - Radom (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw (gotowanie)- Sporządzenie menu- Zakupy produktów niezbędnych do przyogotowania dań
Bergschänke & Berghotel Mario Schulz - 2015-07-06 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2016-12-22 - Katowice (śląskie)
Kompleksowe prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw regionalnych ze znajomością receptur potraw. Czytanie receptur w języku hinduskim. Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok. Dobra znajomość jęz. nepalskiego i hinduskiego.
Shrijana Bhwetwal (Thapa) - Sahara Groups - 2016-04-25 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, dbanie o porzadek w miejscu pracy; praca zmianowa w godz. 9.00-2.00
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
krojenie składników do pizzy, sprzedaż pizzy i innych dań dostępnych w ofercie, pieczenie pizzy, obsługa kasy fiskalnej,dbanie o stanowisko pracy, utrzymywanie porządku w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność pracy w zespole, dobra komunikatywność. Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków orientalnych w Bar Kebab
KEBAB SIHEM 2 Zammel Zied - 2018-10-05 - Połaniec (świętokrzyskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe - mile widziane; doświadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia śląska; chęci do pracy; miejsce pracy: Sośnicowice; 3/4 etatu
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-06-27 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umowę zlecenie, nie mniej niż 20 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz. 10:00-20:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie i sporządzanie posiłków dla gości restauracji
KINGA GNITECKA RESTAURACJA "BELLA MI" - 2016-04-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Wymagane: - wykształcenie zawodoweUmiejętności:- umiejętność wykonywania posiłków- umiejętność pracy w zespole- brak podatności na emocje- opanowanie- sprawność fizyczna- rzetelność, dyspozycyjność, odpowiedzialność i uczciwośćCharakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posiłków dla wychowanków i personelu (śniadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czystości i higieny pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-14 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie dań
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-02-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie ewidencji księgowej syntetycznej i analitycznej zgodnie z przepisami ustawy o rachunkowości, przedmiotowych przepisów prawa i regulacji wewnętrznych SKOK. Kontrola formalna i rachunkowa dokumentów księgowych, dekretacja wszystkich typów dokumentów księgowych. Wystawianie dokumentów wewnętrznych. Uzgadnianie kont księgowych. Administrowanie środkami trwałymi, udział w zamykaniu okresów sprawozdawczych Sporządzanie sprawozdań i raportów wynikających z realizowanych działań; archiwizacja dokumentów.
SKOK UNII LUBELSKIEJ - 2018-03-14 - Lublin (lubelskie)
prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
kucharz / kucharka
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2017-06-01 - Końskie (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 10.00- 18.00
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Słupsk (pomorskie)
praca na stołówce (do 40 miejsc konsumpcyjnych) na pełny etat; praca od 15.05.2016 do 31.10.2016
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGDA - 2016-04-21 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywanie, sporządzanie potraw w kuchni Hotel Młyn w Elblągu
HOTEL MŁYN - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wypiekanie pizzy, przygotowywanie składników.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
PHU MERICO-LEWANDOWSCY - SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-06 - Chynów (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Chorzów (śląskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)