KUCHARZ/KA Przewłoka oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGDA
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca na stołówce (do 40 miejsc konsumpcyjnych) na pełny etat; praca od 15.05.2016 do 31.10.2016
Data publikacji: 2016-04-21
Lokalizacja: Przewłoka (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGDA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Asnyka 7, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na stołówce (do 40 miejsc konsumpcyjnych) na pełny etat; praca od 15.05.2016 do 31.10.2016
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przewłoka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie, dobra organizacja pracy oraz książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAGDA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Asnyka 7, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, kontakt z pracodawcą telefoniczny: 59 814 72 30 lub 603 642 432 w godzinach: 9.00 - 20.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przewłoka
Ulica pracodawcy: Asnyka
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2016
Oferta pracy ważna do: 20.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami restauracji, stała kontrola czystości sprzętu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy. Wymagania: dokładność, odpowiedzialność, umiejętność szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiejętność pracy w zespole, sumienność i zaangażowanie, mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrzębia Góra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
prace w kuchni jako kucharz - przygotowanie i wydawanie posiłków dla małej gastronomii (pizza, kebab, naleśniki, knysze, twisty, stripsy, wingsy)Godziny pracy: 11-22
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Piła (wielkopolskie)
Prace ogólnobudowlanePomoc przy realizacji projektów budowlanych
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Strzałkowo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań na kichni
RESTAURACJA "PROMENADA" S.C. ZOFIA GATZ, HANNA GATZ, KATARZYNA GATZ - 2016-03-15 - Złotów (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego i zbiorowego.
PPHU "MANHATAN" Elżbieta Kądziela - 2016-03-15 - Zygry (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszków (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
IWA sp. z o.o. w Białowieży - 2016-12-07 - Białowieża (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej; zarządzanie kuchnią; wydawanie posiłków; wstępna obróbka warzyw i mięsa
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-10-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
obróbka warzyw i mięs, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Gorlice (małopolskie)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSIĄŻKI HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWARWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-08-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Żabno (małopolskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Turów (śląskie)
przygotowywanie dań typu fast food: hamburgery, sałatki itp.
FIRMA HANDLOWA JERZY IGNATOWICZ - 2017-04-27 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Dom Zakonny Księży Werbistów - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2017-09-06 - Sieradz (łódzkie)
praca na stanowisku kucharza 0,60 etatu, intendent 0,40 etatu
Szkoła Podstawowa w Wojsce - 2016-09-09 - Wojska (śląskie)
Kierowca C+E
Kroon Units - 2017-03-01 - Mrocza (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"DUO - BET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska), smażenie, serwowanie potraw.
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2018-03-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie kanapek, koktajli, sałatek i deserów, czuwanie nad wyborem składników , wpływ na menu.
Monika Banachowska Kromka - 2016-06-03 - Gdańsk (pomorskie)
-
Samorządowa Szkoła Podstawowa w Górnych Grądach - 2018-08-09 - Górne Grądy (wielkopolskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2017-01-17 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja "OLIMPIA" Danuta Tabaka - 2018-02-08 - Śliwice (kujawsko-pomorskie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czytsości i porządku naczyń i pomiszczeń. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 12-24. W późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców, mycie i mielenie filetów rybnych, przygotowywanie kotletów rybnych, pierogów oraz krokietów, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrobów, gotowanie, smażenie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)