KUCHARZ Gniezno oferta pracy Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽500 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Data publikacji: 2017-04-19
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sobieskiego 20, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽500 - 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gnie藕nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gniezno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽500 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Adres pracodawcy:
Sobieskiego 20, 62-200 Gniezno, powiat: gnie藕nie艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv + skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnie藕nie艅ski
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: hotele restauracje
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gnie藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga za艂adunk贸w i roz艂adunk贸w towar贸w
"PRONAR" Sp. z o.o. - 2018-06-26 - Strabla (podlaskie)
Praca w restauracji - kebab
DESHI GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-16 - Chorz贸w (艣l膮skie)
- monitoring i ochrona obiekt贸w handlowych- elastyczny grafik pracy- s艂u偶by po 8,12, 24h (do uzgodnienia)- r贸偶ne lokalizacje obiekt贸w- stawka 10-11 z艂 netto/h
Solid Security Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Projektowanie reklam, folder贸w, stron www, baner贸w internetowych.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
praca na sezon (dwa miesi膮ce) w Kretowinach ko艂o Mor膮ga
"TIP-TOP" Jacek Urbanowski - 2016-04-08 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- pakowanie, wa偶enie- opracowywanie receptur- dbalo艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-US艁UGOWA "KULINARNE PYSZNO艢CI" IRENA CWANEK - 2017-03-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Pobieranie pr贸b i ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, przygotowywanie bie偶膮cej dokumentacji u raport贸w z zakresu kontroli jako艣ci, rozpatrywanie reklamacji jako艣ciowych, kontrola i szkolenia pracownik贸w, prowadzenie dokumentacji systemowej zgodnej z wymogami HACCP/BRC/IFS.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kolonia Klepaczka (艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w i gotowych da艅
INVESTO Sp贸艂ka Cywilna - 2017-11-16 - Legnica (dolno艣l膮skie)
rekrutacja pracownik贸w z Ukrainy, Bia艂orusi i Mo艂dawii, t艂umaczenia dokument贸w, opieka nad pracownikami zagranicznymi
Apik Przemys艂aw Chodzi艅ski - 2018-06-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
WST臉PNA OBR脫BKA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, GOTOWANIE,PRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W,MYCIE, SPRZ膭TANIE. Praca w godz.5-13
Firma KANA s.c - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw,utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy,dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych,prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie pizzy
P.H.U. Rapid Rados艂aw Cz膮stkiewicz - 2016-11-07 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posilk贸w wschodnio-ukrai艅skich.
MATEO Xavier Mika - 2016-06-23 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2017-03-14 - Konrad贸w (opolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Zaborze (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Niek艂a艅 Wielki (艣wi臋tokrzyskie)
Produkcja i pakowanie da艅 z zakresu kuchni rosyjskiej, ukrai艅skiej, kresowej. Praca na umow臋 zlecenie, 40 godz./tydz.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, przygotowywanie surowc贸w do dalszej obr贸bki.
"DK-INWEST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-02 - Sopot (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - B膮dzyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola stanu surowc贸w
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-06-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamsmiej
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-05-14 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowanie pod nadzorem posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-06 - Zblewo (pomorskie)
-
P.H.U. NIKA Jerzy Lewandowski WROC艁AW DOM WCZASOWO-REHABILITACYJNY BA艁TYK W MRZE呕YNIE - 2017-06-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej (shoarma, kebab, lakcum, zupy z soczewicy, dania z jagni臋ciny, ayran, hummus, manti, baklava)
Ma艂gorzata Mucharska BISTRO ALANYA - 2017-09-07 - Jaksice (ma艂opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Wymagania: ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna, do艣waidczenie zawodowe.
"Zajazd w Centrum" przyj臋cia, bankiety Agnieszka Wranik - 2016-02-10 - N臋dza (艣l膮skie)