KUCHARZ (NR 4892) Bia艂e B艂ota oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (NR 4892)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowywanie posi艂k贸w- pakowanie, wa偶enie- opracowywanie receptur- dbalo艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy
Data publikacji: 2017-07-04
Lokalizacja: Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bia艂e B艂ota, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowywanie posi艂k贸w- pakowanie, wa偶enie- opracowywanie receptur- dbalo艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Umowa o prac臋 lub umowa zlecenie
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 4892)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂e B艂ota
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bydgoski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
- wykszta艂cenie zawodowe- do艣wiadczenie mile widziane- ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Toru艅ska 147, 85-950 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 511-740-915marlena_ziolkowska (at) interia.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Toru艅ska
Numer budynku pracodawcy: 147
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
program
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, np. barszcz, pampuchy, pielmieni, placki. Praca od poniedzia艂ku do soboty, 60 godzin pracy w mieis膮cu, 2-3 godziny pracy dziennie, lokal otwarty w godzinach 12:00-22:00;P贸藕niej mozliwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. LegnickaOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw, ciast, obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe GEBI Gabriela Ignaciuk - 2016-07-19 - P艂ock (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja zaopatrzenia
Restauracja Alba's Barbara Skowro艅ska - 2017-08-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w- dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-12 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0014.00-22.00Praca r贸wnie偶 w weekendy
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-02-10 - Mielec (podkarpackie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
kontrola jako艣ci i dat przydatno艣ci p贸艂produkt贸w na stole do gastronomii, wykonywanie i przechowywanie produkt贸w wg. standard贸w, praca przy produkcji kanapek;
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w Domu (艣niadania, obiady, kolacje).
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Chodzie偶y - 2017-12-22 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
piel臋gnowanie teren贸w zielonych
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, da艅 chi艅skich w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chi艅skiej, tworzenie menu w j臋zyku chi艅skim
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu i dostarczaniu posi艂k贸w dla podopiecznych, czynno艣ci gospodarczo-porz膮dkowe zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w ( obr贸ka warzyw, owoc贸w, krojenie, mielenie, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Dzieci w Strumieniu - 2017-06-22 - Strumie艅 (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posi艂k贸w
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pizzy, kebab, obs艂uga pieca itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJ, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczenia,Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-06-11 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
Wg zawodu
Mustafa Basri HAPPY DONER - 2017-01-03 - 呕ary (lubuskie)
Wg. harmonogramu FP
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Dobiegniew (lubuskie)
gotowanie w kuchni restauracyjnej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROS艁AW BEM - 2017-03-08 - 艁eba (pomorskie)
obs艂uga kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
Firma Handlowo Us艂ugowa Aneta Trusi艅ska - 2017-06-22 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2018-01-11 - Stary Giera艂t贸w (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-08-03 - Gliwice (艣l膮skie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej wed艂ug receptur. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) je艣li osoba posiada do艣wiadczenie zawodowe. W przypadku braku do艣wiadczenie zawodowego wymagane jest wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 absolwenci szk贸艂 gastronomicznych. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Okr臋偶na 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-27 - Katowice (艣l膮skie)
handlowiec - bran偶a piwna
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Organizowanie w艂asnego stanowiska pracy. Przygotowanie r贸偶nych rodzaj贸w pod艂o偶y pod szpachlowanie. Przygotowywanie gruntownik贸w. Szpachlowanie warstwy wyr贸wnuj膮cej, wyg艂adzanie i szpachlowanie powierzchni. Obs艂uga agregatu szpachlarskiego. Obs艂uga agregatu malarskiego.
Sebastian Sychta Us艂ugi Og贸lnobudowlane - 2016-09-05 - Sierakowice (pomorskie)
jw.
Katolickie Niepubliczne Przedszkole J臋zykowe "Anio艂a Str贸偶a" - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni wietnamskiej
BAR - BINH AN THANH DO VAN - 2016-11-28 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)