KUCHARZ M/K Warszawa oferta pracy Katolickie Niepubliczne Przedszkole Językowe "Anioła Stróża"
Stanowisko: KUCHARZ M/K
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-09-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Katolickie Niepubliczne Przedszkole Językowe "Anioła Stróża"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Smoluchowskiego 1, 02-679 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ M/K
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe. Kierunek: kucharz. 5 lat doświadczenia zawodowego. Obowiązki: przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, sporządzanie zamówień, znajomość zasad HACCP. Praca w godzinach 7.30-15.30. Kontakt z pracodawcą CV na e-mail: p.aniolaztroza (at) przedszkolebarnabici.pl. Praca w Warszawie.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Katolickie Niepubliczne Przedszkole Językowe "Anioła Stróża"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
02-679 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.przedszkolebarnabici.p
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.09.2016
Data dodania oferty pracy: 28.09.2016
Oferta pracy ważna do: 23.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-01-03 - Staroźreby (mazowieckie)
krojenie / wykrawanie kaletnicze
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chorzów (śląskie)
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, sprzedaż i obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Radom (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie (samodzielny kucharz). Kontakt z pracodawcą e-mailowy: bufet.patryk (at) onet.eu lub osobisty.
PUH PATRYK JAN SADOWSKI - 2017-04-12 - Rybnik (śląskie)
gotownie obiadów, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - Rąbień (łódzkie)
- obróbka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, w tym sushi, - zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wrocław, ul. Ołtaszyńska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i sprzedaż
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Przasnysz (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, dopilnowanie porządku, przestrzeganie zasad higieny w pracy w kuchni.
MIKOŁAJCZAK s.c. QBATURA CAFE & HOTEL w Ciechanowie - 2017-08-08 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-07-14 - Zamość (lubelskie)
.
kontakt przez OHP - 2017-03-10 - Gdynia (pomorskie)
samodzielne stanowisko w prowadzeniu kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-03-03 - Murów (opolskie)
Zakładanie glazury, malowanie, szpachlowanie, montaż płyt G/K
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Marcelewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
wyszukiwanie dostawców i odbiorców w Chinach i w Polsce, nawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów handlowych, sprzedaż hutrowa i detaliczna, nadzór nad magazynem, monitorowanie rynku
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w kuchni wietnamskiej, gotowanie, umowa o pracę na czas określony, jedna zmiana, sala G
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Dussmann Polska - 2016-05-05 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Terminowa dostawa towarów na powierzonym terenie. Sprawny załadunek i rozładunek towaru, prawidłowe rozliczanie i obieg dokumentacji, odbiór gotówki od klienta. Miejsce pracy: Smolec, ul. Lipowa, trasy: teren Dolnego Śląska. Godziny pracy: 7-15. Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - e-mail (CV): praca (at) iglotex.com.pl, m.jelinek (at) iglotex.com.pl, następnie kontakt telefoniczny: 882 126 089.
Iglotex Kraków Sp. z o.o. Filia Wrocław - 2017-02-17 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw i dań, współpraca przy tworzeniu menu, zapewnienie wysokiej jakości produktów, prezentowanie potraw i dań estetyczne i zgodne ze standardem dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu i przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Restauracja Bellevue Adam Dopierała - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie dań gorących,surówek ,sałatek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Zambrów (podlaskie)
prace kancelaryjno biurowe i pomocnicze w sprawach prowadzonych przez prokuratorów
Prokuratura Okręgowa w Gorzowie Wlkp. - 2017-11-09 - Słubice (lubuskie)
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-03-16 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6 - 14 w Galerii Stal.
Bartosz Janiak Stal Caffe - 2017-11-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, opracowanie menu
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Buk (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
TEST ELŻBIETA KALISZEWSKA - 2016-02-17 - Kwidzyn (pomorskie)
PRODUKCJA POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I P. POŻ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGAŻOWANIE I CHĘĆ DO PRACY, KREATYWNOŚĆ I SUMIENNOŚĆ, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJĘTNOŚĆ W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH), 3 LATA DOŚWIADCZENIA W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NAŁOGÓW; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKOŁOWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechanowiec (podlaskie)