KUCHARZ Zambr贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 gor膮cych,sur贸wek ,sa艂atek
Data publikacji: 2018-01-15
Lokalizacja: Zambr贸w (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zambr贸w, powiat: zambrowski, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 gor膮cych,sur贸wek ,sa艂atek
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zambr贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zambrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2018
Data zako艅czenia pracy: 14.08.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zambrowie
Adres pracodawcy:
Fabryczna 3, 18-300 Zambr贸w, powiat: zambrowski, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: zambrowski
Gmina pracodawcy: Zambr贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zambr贸w
Adres strony pracodawcy: www.szybkozamawiam.pl
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zambrowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 19.01.2018
Oferta pracy wa偶na do: 18.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.01.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-12-04 - Lublin (lubelskie)
Brak danych
P.H.U. DREW-MET Zdzis艂aw Pyzi艅ski - 2017-06-07 - Tuszyma (podkarpackie)
przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie produkt贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie potraw w spos贸b zgodny z jad艂ospisem i receptur膮. Nadz贸r nad przygotowaniem potraw przez personel pomocniczy. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Organizowanie pracy presonelu pomocniczego.
Samodzielny Publiczny ZOZ Sanatorium"Bristol"Ministerstwa Spraw Wewn. i Admin. - 2018-03-16 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczychprzygotowywanie i dekorowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 10:00-23:00, oko艂o 100-180 godzin pracy miesi臋cznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
O艣rodek Wypoczynkowy "S艂owiniec" Krystyna Puszcz - 2018-03-26 - 艁eba (pomorskie)
praca w kuchniRefundacja wynagrodz.i sk艂adek Zus do 30 roku 偶ycia
"LUDWICZAK" Wioletta Ludwiczak i Angelika Filipiak Sp贸lka Cywilna - 2016-02-03 - Parz臋czew (wielkopolskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
Centrum Us艂ugowe SIEDLISKO Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Pszczyna (艣l膮skie)
monta偶 i utrzymanie nowoczesnych sieci 艣wiat艂owodowych
"SDB AGRO-EKO" Sp. z o.o. Karpicko - 2017-07-03 - Karpicko (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W RESTAURACJIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, PRAKTYKA W ZAWODZIEPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEMPRACA W GODZINACH: 13:00-21:00
HOTEL RESTAURACJA JACHTOWA BARBARA D艁USKA - 2018-07-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie orginalnych potraw kuchni w艂oskiej
Roberto Bussani Pizza i Gitara - 2016-04-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca w charakterze kucharza, wypiek pizzy. Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe, aktualna ksia偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe " Pizzeria Vegas " Magdalena Szelewska - 2016-02-04 - Pietrowice Wielkie (艣l膮skie)
wykonywanie instalacji elektrycznych, przegl膮dy, remonty, kontrole wykonanych prac, montaz czujek temperatiry
PODAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-26 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
praca w g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Kierowanie zespo艂em pracownik贸w, do艣wiadczenie na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kiszkowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Stalowa Wola (podkarpackie)
gotowanie posi艂k贸w, odpowiednie dobieranie smak贸w, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Przedszkole Niepubliczne "Stokrotka" - 2016-08-23 - Wola Moszczenicka (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 z kuchni wietnamskiej
Hanoi s.c. - 2018-06-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w zgodnie z zobowi膮zuj膮cymi w firmie standardami. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-24 - P艂ock (mazowieckie)
umiejetno艣膰 gotowania potraw w du偶ych ilo艣ciach,
MONIKA SODKIEWICZ KING - 2018-12-20 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych.Utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebab贸w, zapiekanek, sa艂atek oraz przy przygotywowaniu kurczak贸w z ro偶na. Utrzymanie czysto艣ci w barze i wok贸艂 niego. Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Straszyn (pomorskie)
Kucharz jest odpowiedzialny za przygotowywanie da艅 a'la carte i innych da艅 w ramach us艂ug konferencyjnych i imprez okoliczno艣ciowych
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2017-12-04 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Sma偶enie burger贸w na grillu, sma偶enie w g艂臋bokim oleju, przygotowywanie burger贸w, bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy.
Baks Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2019-03-13 - L臋bork (pomorskie)