KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie produkt贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
Data publikacji: 2019-02-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie produkt贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-18, r贸wnie偶 weekendy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 03.03.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia wietnamska
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; rok do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni wietnamskiej; mile widziana komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. Obowiazki: przygotowywanie da艅, p贸艂produkt贸w i menu z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie produkt贸w od dostawc贸w pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 19.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 05.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
CATERMED S.A. Krak贸w - 2015-11-30 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STO艁脫WCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Cieszyn (艣l膮skie)
wg stanowiska
Ober偶a "WILCZY G艁脫D" J贸zef Sala - 2016-08-17 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZ膭DOWE PRZEDSZKOLE W WO艁OWICACH - 2018-07-09 - Wo艂owice (ma艂opolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w,- praca na samodzielnym stanowisku
MAREK SKRAJNY PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - US艁UGOWE "PAWE艁EK" - 2018-04-09 - Spychowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie, gotowanie i wydawanie potraw
Agroturystyka "Przysi贸艂ek Kresy" Paulina Pili艅ska - 2016-01-22 - Parzno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
G脫RALSKA CHATA Sp. cywilna - 2018-01-23 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zimnych, ciep艂ych. Obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy Prace wg standard贸w
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i produkcja wyrob贸w oraz p贸艂produkt贸w kulinarnych jak rownie偶 sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju ciasat , napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Manicure zwyk艂y, hybrydowy, europejski, japo艅ski, pedicure zwyk艂y, hybrydowy. Wiedza z zakresu obs艂ugi frezarki, znajomo艣膰 narz臋dzi, sterylizacja i dezynfekcja narz臋dzi, realizacja zam贸wie艅, metody przed艂u偶ania, paznokcie 偶elowe, praca na formie, zdobienie paznokci, formowanie naturalnej p艂ytki, praca z biopelem, system IBX, masa偶 d艂oni i st贸p, spa manicure, obs艂uga komputera i kasy fiskalnej.
Edyta Krawczyk-Jankowska - 2018-05-16 - Gdynia (pomorskie)
Do zada艅 na stanowisku Kucharz b臋dzie nale偶a艂o: 鈥rzygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w,鈥dzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,鈥ba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, 鈥obieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,鈥apewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug,鈥bs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami,鈥trzymanie porz膮dku w miejscu pracy,鈥ba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny,鈥ealizacja wszystkich wska藕nik贸w, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wynik贸w w zakresie audyt贸w.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 obiadowych, sur贸wek, robienie sos贸w, napoi i innych produkt贸w znajduj膮cych si臋 w karcie, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Prace gastronomiczne na sto艂贸wce zak艂adowej.
"SAMINDRUK" Sp. z o.o. - 2018-09-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-08-18 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w dla go艣ci restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Martex - Biuro Podr贸偶y Krajowych i Mi臋dzynarodowych Przewoz贸w Kruszy艅ski J贸zef - 2018-04-09 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie si臋 z kuchni膮, rozmieszczeniem produkt贸w, naczy艅, ch艂odni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na sur贸wki)4.Przygotowywanie mi臋s (rozbi贸r mi臋sa)5.Nauka sma偶enia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Sma偶enie na g艂臋bokim t艂uszczu7.Nauka komponowania da艅 na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu da艅10.Samodzielne wydawanie da艅 bezpo艣rednio klientowi11.Powtarzanie podczas sta偶u wszystkich element贸w praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi D贸艂 (pomorskie)
testowanie oprogramowania
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
werd艂ug zakresu obowi膮zku
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Kluczbork (opolskie)
Przestrzeganie receptury przygotowywanych posi艂k贸w. Oszcz臋dne gospodarowanie produktami spo偶ywczymi. Utrzymywanie wzorowej czysto艣ci sprz臋t贸w i naczy艅 kuchennych oraz odzie偶y ochronnej. Uczestniczenie w zakupach wyposa偶enia kuchni. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, w艂oskiej i francuskiej
Restauracja Ostoja s.c. - 2016-11-30 - Zawady (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej
PRYWATNE PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE KAT-BUD KATARZYNA W脫JTOWICZ - 2017-07-28 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 6.30-18.30 w Jaworzu.
BESKIDZKI ZESP脫艁 LECZNICZO-REHABILITACYJNY SZPITAL OPIEKI D艁UGOTERMINOWEJ W JAWORZU - 2017-09-26 - Jaworze (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w/da艅 kuchni orientalnej wg. oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)