KUCHARZ Gniezno oferta pracy 1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2018-01-18
Lokalizacja: Gniezno (wielkopolskie)
Pracodawca: 1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Osiniec 14A, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa na czas wyk. określonej pracy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
samozatrudnienie,kontakt tel. z pracodawcą 602-851-703
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniezno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gnieźnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniezno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Adres pracodawcy:
Sobieskiego 20, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnieźnieński
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 20
Nazwisko osoby zgłaszającej: Marta Szymańska
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.01.2018
Data dodania oferty pracy: 15.01.2018
Oferta pracy ważna do: 15.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków kuchni orientalnej
WERATRANS SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-22 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
MARTEX PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MARIUSZ ROZALEWSKI - 2016-04-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci żłobkowych wg gotowego jadłospisu ustalonego przez dietetykaprodukcja posiłków w barze, nadzór i koordynacja nad całością produkcji
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-11-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
Sieć Handlowa Prince Ewelina Kaczorowska - 2016-09-23 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Chudek (mazowieckie)
Obsługa żywienia zbiorowego - zamkniętego
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2018-05-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie instalacji elektrycznej, diagnoza i naprawa instalacji
PHUP Elektrotech S.C. Bożena Piątek, Ryszard Piątek - 2018-10-15 - Strzegom (dolnośląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Kielce (świętokrzyskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-05-05 - Tczew (pomorskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych, rybnych oraz deserów. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-06-06 - Krynki (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca w restauracji Garden Bar wg grafików między 7-19.00.
FALA S.C. BIELSKO-BIAŁA - 2016-03-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie porządku oraz przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i zastosowanie ich w przygotowywane potrawy, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi.
EKWOS Piotr Parasiewicz - 2016-12-21 - Grębiszew (mazowieckie)
Doradztwo i aktywna sprzedaż w butiku z odzieżą damską, dziecięcą i bielizną.Wymagania:- osoba energiczna i pełna zaangażowania w wykonywaniu swoich obowiązków,- dyspozycyjna, praca również w sobotę,- kochająca modę i ludzi.- posiadają doświadczenie w obsłudze klienta- mają łatwość nawiązywania kontaktów oraz budowania relacji z klientami- mają w sobie pasję do aktywnej sprzedaży- potrafią pracować z celami sprzedażowymi- posiadają wysokie zdolności komunikacyjne i interpersonalnePracodawca oferuje:- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę-wynagrodzenie podstawowe i dodatkowo zależne od osiąganych wyników.
BGU Beata Gałka - 2016-10-14 - Sulejówek (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukrańskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Zakopane (małopolskie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)
Operator wózka widłowego
"POLMLEK" Sp. z o.o. - 2018-11-05 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
gotowanie posiłków
JACEK ZAJĄC HANDEL , GASTRONOMIA, CATERING - 2018-10-29 - Kłodzko (dolnośląskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, obsługa terminala
RESTAURACJA RAMŻA RYSZARD DUNAJEWSKI - 2016-10-24 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie posiłków, udział w procesie produkcji wyrobów garmażeryjnych (kuchnia polska). Praca w Nowym Żabnie w systemie I zmianowym w godz. 6:00-14:00
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2016-05-06 - Nowe Żabno (lubuskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-04-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kalisz (wielkopolskie)
Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania młodym zespołem; zakres obowiązków: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ŚWIERK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Niewiesze (śląskie)
[Godzina zakończenia pracy] : 16:00
ABF Jędrzejewscy spółka cywilna - 2016-09-09 - Rokocin (pomorskie)
Obsługa gości hotelowych w restauracji, barze oraz room serwis. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 6.30-22.00 (sporadycznie może być do późniejszych godzin) według grafiku, w hotelu "ELBRUS", w Szczyrku.
"ABIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-28 - Szczyrk (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców. Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi.
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. M. J. Piłsudskiego w Płońsku - 2018-06-22 - Płońsk (mazowieckie)