KUCHARZ Koszalin oferta pracy "B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci żłobkowych wg gotowego jadłospisu ustalonego przez dietetykaprodukcja posiłków w barze, nadzór i koordynacja nad całością produkcji
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marszałka Józefa Piłsudskiego 52, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla dzieci żłobkowych wg gotowego jadłospisu ustalonego przez dietetykaprodukcja posiłków w barze, nadzór i koordynacja nad całością produkcji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.12.2018
Data zakończenia pracy: 02.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy:
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Marszałka Józefa Piłsudskiego 52, 75-950 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 6:00 -14:00, 10:00 -18:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Marszałka Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 52
Profil działalności pracodawcy: zarządzanie nieruchomościamizłobek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2018
Oferta pracy ważna do: 14.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa róznego typu wózków widłowych, załadunek i rozładunek towaru, przygotowanie towaru według specyfikacji.
PROBET SP Z O.O. - 2016-04-15 - Modła Królewska (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków codziennych i okolicznościowych
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-10 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI-GASTRONOMIA "PRESTIŻ" - 2017-02-21 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Rogóżno (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-01-07 - Wągrowiec (wielkopolskie)
gotowanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie i zarządzanie kuchnią
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)
sporzadzanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz - 2016-03-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Zambrów (podlaskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków,obsługa klienta, obsługa ekspresu ciśnieniowego,utrzymanie porządku na stnowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskie
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
usługi transportowe, załadunek i przewóz materiałów
DGN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-26 - Kwidzyn (pomorskie)
Montowanie, spawanie elementów rur i instalacji przemysłowych metodą TIG
" STALPRODUKT -MB" sp. zoo - 2016-05-19 - Bochnia (małopolskie)
kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia - 2016-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.Praca na recepturach.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2015-11-18 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potrawObsługa klientaPomoc w gotowaniu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Gonice (wielkopolskie)
1. Zapoznanie się z urządzeniami (jak działają, konserwacja, czyszczenie, obsługa) 2. Zapoznanie się z produktami stosowanymi do produkcji potraw3. Kontakt z klientem, obsługa telefoniczna, przyjmowanie zamówień4. Przygotowywanie potraw samodzielnie5. Przyjmowanie towaru, składanie zamówień, zaopatrywanie w produkty6. Samodzielna praca- wykonywanie zadań wszystkich wymienionych powyżej - szkolenie się
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Kartuzy (pomorskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
praca na stanowisku kucharza, docelowo praca na samodzielnym stanowisku
CYPRIANÓWKA II Leokadia Skiba - 2017-05-22 - Warszowice (śląskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, sprzatanie, obsługa klienta. Praca w godzinach 10:00-22:00, Niedziela 15:00-22:00. Praca w pełnym wymairze czasu pracy.
Szewczyk Damian KEBAB - 2018-09-12 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej i polskiej
LOFT DAWID RĘKOŚ - 2017-09-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- praca w kuchni- przygotowywanie potraw wg receptur i zgodnie ze wskazówkami szefa kuchni zgodnie z oryginalnymi receptur wskazanej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)