KUCHARZ (NR 2653) Inowrocław oferta pracy RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia
Stanowisko: KUCHARZ (NR 2653)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
Data publikacji: 2016-07-04
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Bydgoska 24, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 2653)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe jako kucharz
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Szosa Bydgoska 24, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt z pracodawcą pod nr tel. 605 898 291
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Szosa Bydgoska
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2016
Oferta pracy ważna do: 04.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta w sklepie spożywczo-przemysłowym. Praca w godz. 7-15 lub 8-16.
Mirowska Agnieszka Sklep Spożywczo Przemysłowy - 2016-04-14 - Jaroszowice (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe (murarz, tynkarz), świadectwo ukończenia szkoły zawodowej, doświadczenie minimum rok. Praca polega na montowaniu okien, parapetów, drzwi zewnętrznych i wewnętrznych. Kontakt z pracodawcą osobisty.
MT 33 Morgała Tomasz - 2016-04-25 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2018-04-26 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Sprzedaż towarów handlowych (spożywczo-przemysłowych), układanie i segregacja towarów handlowych, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków dla pacjentów PCM oferta również dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności
Pabianickie Centrum Medyczne Spółka z o.o. - 2016-02-08 - Pabianice (łódzkie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Praca związana z przygotowaniem posiłków dla dzieci
CENTRUM EDUKACJI JOLANTA RACZKIEWICZ - 2017-12-27 - Brzezie k. Sulechowa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wisła (śląskie)
sprzedaż internetowa artykułów elektrotechnicznych, narzędzi, art. sanitarno-grzewczych, BHPdodawanie produktów i kształtowanie oferty sklepu internetowego analiza dostępności i konkurencyjnosci towarów marketing internetowy koordynowanie dostaw wysoki poziom bieżącej obsługi klientów
ELMET-RZESZÓW S.A. - 2016-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2016-07-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Płońsk (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2018-01-18 - Chojnice (pomorskie)
zgodny
"NA WZGÓRZU" Bożena Kamrowska - 2018-08-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt 504-769-855
"ANATOMIA SMAKU" R. Boroński, A. Wesołek, R. Wesołek Spółka Cywilna.ul Spacerowa 8c, 26-050 Zagnańsk - 2016-05-12 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-12-28 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Szprotawa (lubuskie)
UTRZYMANIE CZYSTOŚCI OBIEKTU WIELKOPOWIERZCHNIOWEGO;WYMAGANIA: ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH;GODZINY PRACY: 06.00 - 14.00, 14.00-22.00, MIEJSCE PRACY UL. BOHATERÓW WARSZAWYKONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 661991465
ASPEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Planowanie menu, zamawianie niezbędnych produktów, przygotowywanie posiłków, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
BADER Polska Spółka z o.o. - 2017-01-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, potraw i deserów; obsługa wstępna surowca; obsługa wstępna mięs; obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Sztum (pomorskie)
sprzedarz gazu w butlach dla odbiorców indywidualnych, oraz do załadunków
Zakład Gazyfikacji Bezprzewodowej - 2017-10-18 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Pajęczno (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW W STOŁÓWCE DLA BEZDOMNYCH, DBANIE O ZMÓWIENIA, PLANOWANIE JADŁOSPISU;
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w rastauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Istebna (śląskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.), przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-12-20 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)