KUCHARZ Nowa Dęba oferta pracy 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
Data publikacji: 2018-04-26
Lokalizacja: Nowa Dęba (podkarpackie)
Pracodawca: 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Dobra organizacja pracy własnej i zespołu, umiejętność kierowania grupą pracowników, dyspozycyjność, operatywność, uczciwość, dobra komunikacja międzyludzka. Szkolenie HACCP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
Nazwa pracodawcy: 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, list motywacyjny, kopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje i doświadczenie zawodowe
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: tarnobrzeski
Gmina pracodawcy: Nowa Dęba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Dęba
Ulica pracodawcy: Anieli Krzywoń
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2018
Oferta pracy ważna do: 03.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-07-14 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie dań, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, deserów, koktajli
ACER Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
montaż i obsługa rusztowania samojezdnego Krause Stabile 50, konserwacja rusztowania, czyszczenie, mycie.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Laszki (podkarpackie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,-przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowaywanych posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadźera,-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrzynych.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej np. sałatki, pizza, makarony.
VENDIX C. Laskowski w Łomży - 2017-12-05 - Łomża (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "Skorpion" - 2016-07-05 - Zawady (łódzkie)
pomoc przy przyrządzaniu posiłków
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2016-08-19 - Sulbiny (mazowieckie)
Kompleksowa obsługa gości (przyjmowanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowanie gości, obsługa podczas pobytu, obsługa programu rezerwacji i rozliczeń itp.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna - 2015-11-17 - Łobez (zachodniopomorskie)
zgodny
STAROPOLSKA Piotr Bugajski - 2018-08-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Rozwożenie przesyłek kurierskich do klienta na terenie woj. lubelskiego
MJM-KOZYREX Jacek Kozyra - 2017-06-02 - Kornelówka (lubelskie)
Praca w placówce gastronomicznej w Nowej Sarzynie na stanowisku kucharz / barman
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-09-19 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
praca an kuchni
"CZARDASZ" Spółka Cywilna - 2016-08-18 - Koziegłowy (śląskie)
zapoznanie się z przepisami BHP, obieranie, przygotowywanie produktów, dopilnowanie porządku, wydawanie potraw, nadzór nad jakością żywności, gotowanie i smażenie, doprawianie, dekorowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw- ustalanie karty dań- utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i sprzętu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowywanie i serwowanie posiłków charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obsługa pieca tandur wg receptury hinduckiejumowa zlecenie, 110h w miesiącu
FUSION RESTAURANTS SP. Z O.O. - 2017-02-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne wykonywanie obowiązków.
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2017-08-25 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
Praca z mieszkańcami Domu Pomocy Społecznej - kobietami chorymi psychicznie. Prowadzenie stosownej dokumentacji. Nawiązanie relacji terapeutycznej z pacjentką i przeprowadzenie postępowania diagnostycznego.
Dom Pomocy Społecznej Ruskie Piaski - 2016-12-08 - Ruskie Piaski (lubelskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych, redagowanie ofert dla klientów indyjskich, kontakt z kontrahentami i klientami
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZADEK I HIGIENĘ W MEIJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie sosów, sałatek, kebabów, hamburgerów, frytek, kurczaków, obsługa kasy fiskalnej , dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Skrzyszów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kucni wschodniej, azjatyckiej zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej.
KCP SP. z o.o. - 2018-03-29 - Żarów (dolnośląskie)
Gotowanie, przygotowanie i serwowanie posiłków w systemie cateringowym. Praca w godz. 7-15.Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
Eden Catering Kamila Żywiecka - 2016-05-24 - Słupsk (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00.
ROKOSZ MARIUSZ PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE - 2016-01-05 - Katowice (śląskie)
Wymagane wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na podobnym stanowsku, prawo jazdy kat. B, bardzo dobra ogranizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole, sumienność, dbanie o jakość i terminowość świadczonych usług. Praca na dwie zmiany 7:00 - 15-00, 11:00- 19:00. Wynagrodzenie + premia. Przygotowywanie elementów karoserii do lakierowania poprzez użycie odpowiednich narzędzi oraz środków, lakierowanie, mieszanie farb, szpachlowanie, szlifowanie, korekta nierówności. Kontakt z pracodawcą osobisty.
FIJAŁKOWSKI STANISŁAW FIJAŁKOWSKI - 2018-04-13 - Rybnik (śląskie)