KUCHARZ Łobez oferta pracy Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Data publikacji: 2015-11-17
Lokalizacja: Łobez (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Niepodległości 19, 73-150 Łobez, powiat: łobeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łobez
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łobeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łobez
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.11.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łobzie
Adres pracodawcy:
ARMII KRAJOWEJ 1, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: świdwiński
Gmina pracodawcy: Świdwin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdwin
Ulica pracodawcy: ARMII KRAJOWEJ
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łobzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.11.2015
Oferta pracy ważna do: 16.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian - 2016-01-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie potrawProfil: RestauracjaBranża: Gastronomia
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Orzesze (śląskie)
Przygotowanie potraw wedługustalonej receptury wietnamskiej i chińskiej - z mięsa, ryb,owoców morza,warzyw i innych produktów.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie warzyw, obróbka mięsa, dbanie o porządek, zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-09-12 - Pelplin (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-10-30 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowanie określonych dań z karty restauracji. Kreatywność w tworzeniu nowych posiłków. Sprzatanie stanowiska pracy.
BARUBAB Joanna Żurek, Sylwia Stolarczyk S.C. - 2017-10-18 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie zawodowe; badania sanepidowskie; przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów, udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
HOTELE DIAMENT S.A. - 2019-04-17 - Gliwice (śląskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu,przestrzeganie przepisów BHP, odpowiedzialność zasmak restauracji (skład, wygląd serwowanych dań)
CAPITAL SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w Ośrodku wczasowym w Dąbiu
TEMAR S.C. KATARZYNA TRUSZKIEWICZ TERESA TRUSZKIEWICZ - 2017-02-22 - Dąbie (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Humniska (podkarpackie)
Dbanie o jakość potraw, gotowanie
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2017-09-04 - Uniejów (łódzkie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-08-07 - Siewierz (śląskie)
ubijanie kotletów, obieranie ziemniaków, robienie farszu na pierogi, klejenie pierogów, obróbka mięsa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
podstawowa umiejętność gotowania
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2018-01-29 - Żurejny (warmińsko-mazurskie)
Konsultacje psychologiczne w swietlicy
GRUPA CSW DELTA Sp. z o.o. - 2019-08-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
USŁUGI REKLAMOWE Maria Kołata - 2016-03-23 - Karwia (pomorskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Michałowice (małopolskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Milicz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ I PODAWANIE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN.6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 08.00-20.00/DZIEŃ PRACY, DZIEŃ WOLNY
WIARUS ANNA FIEREK - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obieranie warzyw, pomoc przy produkcji, gotowanie potraw, dokonywanie oceny jakościowej półproduktów i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Rytro (małopolskie)
obsługa maszyn i urządzeń na wydziale produkcji
MARPOL S.A. - 2019-09-05 - Ignatki (podlaskie)
prace porządkowe, koszenie trawy, mycie podłóg, mycie okien, pielenie chwastów
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Poznań (wielkopolskie)
przyrządzanie dań, potraw w restauracji
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci
Niepubliczne Przedszkole "Bolek i Lolek" - 2016-03-21 - Udorpie (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2016-04-01 - Kalisz (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej,- wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie dań kuchni polskiej i orientalnej, robienie pizzy w piecu opalanym drewnem, układanie menu. Praca w godz.: 10:00-21:00, system 2/2 (dwa dni pracy, dwa dni wolne).
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)