KUCHARZ/TECHNOLOG ŻYWNOŚCI Toruń oferta pracy MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian
Stanowisko: KUCHARZ/TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Data publikacji: 2016-01-04
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żwirki i Wigury 71/1, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe związane z żywnościąmin. 5 lat doś. zawodowego w żywieniu zbiorowym
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Żwirki i Wigury 71/1, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Żwirki i Wigury
Numer budynku pracodawcy: 71/1
Profil działalności pracodawcy:
!!!! przyjmować tylko oferty do samorealizacji !!!!!
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2016
Oferta pracy ważna do: 04.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprawna i profesjonalna obsługa klientów. Kompletowanie towarów zgodnie z zamówieniami klientów. Dbanie o zgodność jakościową oraz ilościową towaru z zamówieniem. Odpowiednie pakowanie towarów. Stosowanie się do wymagań firmy w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy. Praca trzyzmianowa od pn do nd w godz. 5.00-13.15, 13.00-21.15 oraz 21.00-5.15. ISTNIEJE MOŻLWOŚĆ DOPASOWANIA GODZIN PRACY DO ROZKŁADU JAZDY AUTOBUSÓW.Wynagrodzenie 2100,00 zł brutto do negocjacji+premie.
MAKRO CASH AND CARRY POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-12-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Znajomość kuchni regionalnej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad żywnością.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-03-01 - Malnia (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Słupsk (pomorskie)
Praca w kuchni.
DOM SENIORA W DOLINIE ZAGÓRZANKI Marlena Pindras Monika Pindras Sp. Cywilna - 2019-01-16 - Rumia (pomorskie)
Produkcja kebabów, orginalnych dań kuchni wschodniej, obsługa kasy fiskalnej,obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Karczew (mazowieckie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekaski
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Poniatowa (lubelskie)
Praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie posiłków. II zmianowa 7-15; 10.00-18.00
Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - 2015-12-02 - Nowa Sól (lubuskie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - Góra Motyczna (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych (kopalnia Borynia -stołówka)i.
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2018-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typoweych dla tej kuchni, dania:(KEBAB, KANAPKI KEBAB, SAŁATKI I SURÓWKI).
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie oraz produkcja dań, cateringu,obsługa cateringu oraz imprez masowych. Praca Poręba.
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A. - 2017-03-06 - Poręba (małopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, średnie - mechanik lub elektryk samochodowy, doświadczenie zawodowe. Kontakt pracodawcą osobisty podczas giełdy pracy organizowanej przez Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku w dniu 27.10.2016r. w sali 207, w godz. 8:10.
F.H.U. MARIUSZ SOBCZUK - 2016-10-19 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie poosiłków dla gości hotelowych, obróbka mięs i warzyw, obsługa urządzeń kuchennych
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-02-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kamiński Zajazd Tama Brodzka - 2016-05-06 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Żagań (lubuskie)
a) sporządzanie dokumentów i pism na potrzeby Działu Inwestycji, b) opracowywanie analiz, meludnków i zestawień,c) prowadzenie teczek zadaniowych. Oferta dostępna w sali E, D. Kontakt z pracodawcą - e-mail (CV): kadry (at) 4wsk.pl
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2018-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; 1) produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowniem kosumentów,2) sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,3) sporządzanie potraw zgodnie z procedurami,4) prawidłowe gospodarowanie surowcami przeznaczonymi do sporządzania potraw,5) dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; Umiejętności artystyczne, zmysł estetyczny, kreatywność, umiejętność pracy w zespole. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań, obsługa kasy fiskalnej
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i białoruskiej i litewskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-01-18 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków - praca w - Restauracja i Gościniec na Jurajskim Szlaku Włodowice ul. Żarecka 41
P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka - 2016-06-03 - Włodowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
jw.
MICHAŁ KUBIAK - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Praca na stanowisku samodzielnym. Kuchnia polska. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca nie wyklucza zatrudnienia również osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
EKSPRESSO RESTAURACYJKA S.C. - 2018-09-10 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie dań, potraw kuchni włoskiej i polskiej,- umiejętność sprawnej organizacji pracy,
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2018-11-08 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkówq
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Lublin (lubelskie)