KUCHARZ Jastrzębie-Zdrój oferta pracy "W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych (kopalnia Borynia -stołówka)i.
Data publikacji: 2018-05-11
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: "W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Węglowa 4, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych (kopalnia Borynia -stołówka)i.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość żywienia zbiorowego
Nazwa pracodawcy: "W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Węglowa 4, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty w godz. od 6.00 do 14.00 Węglowa 4 (palc autobusowy na kopalni Borynia) lub telefoniczny 32 756 12 80
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Węglowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy:
Stołówka. Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych,
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.05.2018
Oferta pracy ważna do: 08.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-08-03 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków - pizza. Pierwsza umowa - zlecenie na okres 1 m-ca. Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli 10.00 - 22.00.
MARIA SIWIK PRZEDSIĘBIORSTWO - 2017-09-07 - Piła (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowanie roll - sushi, filetowanie ryb
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników obozu harcerskiegoOkres wykonywania pracy: 01.07.2016 - 22.07.2016Miejsce pracy: Orzysz - Obóz Harcerski
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwi Śląskiej - 2016-05-10 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna i termiczna surowców i półfabrykatów, przygotowywanie i wydawanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie: techniczne; doświadczenie w pracy w serwisie naczep i/lub samochodów ciężarowych, wiedza techniczna dotycząca naczep; efektywność, odpowiedzialność, sumienność; mile widziane prawo jazdy kat. B,C; mile widziana umiejętność spawania; dwie zmiany; praca w co drugą sobotę; miejsce pracy: Gliwice
EWT TRUCK & TRAILER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- obsługa kasy fiskalnej- przyjmowanie zamówień- sprzedaż i przygotowanie potraw z półproduktów
Mini Gastronomia Paweł Kokoszanek Pniewy - 2016-01-04 - Lubosz (wielkopolskie)
pomoc przedszkolna
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Kraków (małopolskie)
PRACA W GODZ.11-19, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA JOLANTA CHOJNOWSKA - 2016-02-09 - Babi Dół (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-02-13 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-05-06 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie, obróbka mięsa, deserypraca przy wysokich temperaturach, praca z ostrymi narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Słupsk (pomorskie)
- przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP i p.poż , zapoznanie z Programem Stażu i omówienie Zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez bezrobotnegooraz Opisu zadań zawodowych, zapoznanie z Regulaminem Pracy oraz specyfiką pracy u Organizatora- sporządzanie układu planu dnia- prowadzenie kalendarza spotkań- pilnowanie umówionych terminów spotkań - odwoływanie, ustalanie nowych terminów spotkań- przyjmowanie i rodział korespondencji- Rejestrowanie pism wychodzących i przychodzących- Otwieranie nadesłanychprzesyłek i sprawdzanie czy nie jest mylnie skierowana lub czy wymienione w piśmie załączniki są do niego dołączone- przepisywanie i wysyłanie korespondencji- odbieranie telefonów i przekazywanie informacji dzwoniącymNauka obsługi:- kserokopiarki- drukarki- skanera- faxuNauka obsługi komputera:- sporządzanie pism w programie WORD- sporządzanie zestawień, sprawozdań, tabel w programie EXCEL- wyszukiwanie potrzebnych informacji w Internecie - podstawowa obsługa programu Paint- sporządzanie prezentacji multimedialnych
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Kczewo (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Babimost (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-05-29 - Łomża (podlaskie)
gotowanie posiłków (kuchnia polska)
CORUM Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Karpacz (dolnośląskie)
PRACA W MAGAZYNIE, PRZYJMOWANIE, WYDAWANIE TOWARU
''WRONKOWSKI'' ANNA WRONKOWSKA - 2018-07-02 - Budzów (dolnośląskie)