KUCHARZ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie roll - sushi, filetowanie ryb
Data publikacji: 2018-06-28
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie roll - sushi, filetowanie ryb
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Księdza Łukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Księdza Łukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2016-12-20 - Pielgrzymowice (śląskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
PIERROT BAR PIETROWSKI PIOTR - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie obiadów,planowanie menu,zamówienia towarów,przygotowywanie cateringów,przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-04-03 - Człuchów (pomorskie)
Ekspozycja towaru, segregowanie odzieży w sklepie
TIFOTEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań typu kebab, obsługa kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Usługowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań restaracyjnych. Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-04-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast, znajomość HACCAP, przestrzeganie przepisów BHP i regulaminu DPS.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MAŁGORZATA - 2016-06-14 - Transbór (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE W WOŁOWICACH - 2018-08-08 - Wołowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-03-27 - Białystok (podlaskie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)
proste prace produkcyjne
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec Pierwszy (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla grup i osób indywidualnych, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Słubicki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp z o.o. - 2017-02-20 - Słubice (lubuskie)
KucharzDwie zmiany:od 9-17od 14-22
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań
"GŁĘBOKI TALERZ" Ewa Matuszek - 2018-07-03 - Cieszyn (śląskie)
-obsługa klienta,-przygotowywanie i krojenie warzyw,-przygotowywanie kebabów i zestawów obiadowych, pizzy, zapiekanek
WANDA DRĘŻEK "ROKA" - 2017-01-11 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań a'la carte, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
PROWADZENIE PEŁNEJ KSIĘGOWOŚCI FIRMY PRODUKCYJNEJ ZGODNIE Z PRZEPISAMI USTAWY O RACHUNKOWOŚCI ORAZ CAŁOŚCI SPRAW ZWIĄZANYCH ZE ZOBOWIĄZANIAMI PODATKOWYMI, UBEZPIECZENIAMI I PŁACAMI, ORGANIZOWANIE PRACY DZIAŁU KSIĘGOWOŚCI W SPÓŁCE, DELEGOWANIE ZADAŃ PODLEGŁYM PRACOWNIKOM, AKTUALIZACJA ZASAD POLITYKI RACHUNKOWOŚCI – W TYM ZAKŁADOWEGO PLANU KONT, ZASAD OBIEGU I KONTROLI DOKUMENTÓW FINANSOWO-KSIĘGOWYCH, ZASAD INWENTARYZACJI ORAZ INSTRUKCJI KASOWEJ, KONTROLING MERYTORYCZNY I ORGANIZACYJNY NAD PRACAMI KSIĘGOWYMI I KADROWO-PŁACOWYMI, SPORZĄDZANIE ROCZNYCH I OKRESOWYCH SPRAWOZDAŃ FINANSOWYCH (MIESIĘCZNE ROZLICZANIE OKRESU OBRACHUNKOWEGO), W TYM PEŁNEGO ROCZNEGO SPRAWOZDANIA FINANSOWEGO, RAPORTÓW, DEKLARACJI PODATKOWYCH, SPRAWOZDAŃ, REPREZENTOWANIE SPÓŁKI PRZED ORGANAMI KONTROLUJĄCYMI SPÓŁKĘ .
ZAKŁAD PRODUKCJI FOLII "EFEKT PLUS" SP. Z O. O. - 2017-08-30 - Rogoźnica (podkarpackie)
Praca w barze szybkiej obsługi. Przygotowanie pizzy, posiłki.
FIRMA HERO ROMAN KWIATKOWSKI - 2017-09-07 - Kałuszyn (mazowieckie)
Wyrób kebabu
Firma Handlowo Produkcyjna Maciej Maruszak - Pizzeria PRZYPIECEK - 2017-05-10 - Leżajsk (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Biecz (małopolskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2017-01-20 - Michałowice (mazowieckie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
MECAJAN MARTA SZCZEPAŃSKA - 2017-06-26 - Myczkowce (podkarpackie)
- Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 zł/brutto/godzina (1500 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Książeczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomość kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw bez półproduktów, samodzielne ręczne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
wg zakresu czynnosci
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wałcz (zachodniopomorskie)
- Organizacja pracy zespołu i przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, układanie jadłospisów.- Wynagrodzenie: 2316 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomość przepisów dot. żywienia dzieci w placówkach przedszkolnych. Umiejętność organizowania wyżywienia (finanse, racje żywieniowe). Umiejetność zarządzania zespołem. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> ważne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Piastów 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HAŁABAŁY - 2017-03-07 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-04-24 - Rząska (małopolskie)
Naprawa samochodów
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Łabiszyn-Wieś (kujawsko-pomorskie)