KUCHARZ/KUCHARKA Włodowice oferta pracy P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków - praca w - Restauracja i Gościniec na Jurajskim Szlaku Włodowice ul. Żarecka 41
Data publikacji: 2016-06-03
Lokalizacja: Włodowice (śląskie)
Pracodawca: P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żarecka 41, 42-421 Włodowice, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków - praca w - Restauracja i Gościniec na Jurajskim Szlaku Włodowice ul. Żarecka 41
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włodowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włodowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, mile widziane doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Żarecka 41, 42-421 Włodowice, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty w godzinach od 12.00 do 17.00 lub e -mail na adres: biuro (at) metpol-bis.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Godziny : 12 - 17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Włodowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włodowice
Adres strony pracodawcy: www.jurajski.pl
Ulica pracodawcy: Żarecka
Numer budynku pracodawcy: 41
Profil działalności pracodawcy:
obróbka i usuwanie odpadów innych niż niebezpieczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań. Przygotowywanie produktów do przygotowania dań.
JANG Janina Grzebielec - 2017-03-10 - Czapielsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
STOWARZYSZENIE RODZICÓW I PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH "RADOŚĆ" - 2018-01-05 - Dębica (podkarpackie)
znajomość kuchni senegalskiej, przygotowywanie dań kuchni senegalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
Brak danych
Chopin Airport Development Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej, opracowanie menu Gospody Podlaskiej, przygotowanie listy zakupów, zamawianie towaru, dbanie o wysoką jakość i smak dań tradycyjnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Białystok (podlaskie)
Doświadczenie w branży gastronomicznej na stanowisku kierowniczym, obsługa przyjęć- (wesela, imprezy okolicznościowe), organizowanie pobytu gości, orgazniacja i kierowanie obiektami gastronomiczno-hotelarskim, tworzenie ofert, dbanie o klimat i estetykę restauracji.Praca na dwie zmiany:od 7-15,od 11-19.
Firma Kris-Mat Cieśla Krzysztof - 2016-12-20 - Mielec (podkarpackie)
Pomoc nauczycielowi w organizowaniu sytuacji edukacyjnych dla dzieci, organizowanie imprez i uroczystości, dbanie o estetykę i dekorację pomieszczeń, pomoc w utrzymaniu czystości pomieszczeń.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań peruwiańskich. Znajomość kuchni peruwiańskiej.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "CanPol" Jarosław Pindelski - 2016-09-27 - Sopot (pomorskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; praca po 12 godzin w systemie dzień na dzeiń;
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW O OBRÓBKI TERMICZNEJ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, PUNKTUALNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZASADNICZE KIERUNKOWE
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-08-16 - Bezrzecze (zachodniopomorskie)
wykonywanie bukietów oraz wiązanek okolicznościowych, prace porządkowe, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Lubin (dolnośląskie)
sprzedaż art. spożywczo - przemysłowych
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wielgus (świętokrzyskie)
- Prowadzenie kontroli, przeglądów, dokumentacji związanej z obsługą serwisową obudów zmechanizowanych i hydrauliki sterowniczej. Koordynowanie i w razie zaistnienia potrzeby - usuwanie awarii.- Wynagrodzenie: od 2600 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 7:00-15:00 - do uzgodnienia. Wymagane wykształcenie średnie techniczne lub wyższe techniczne (preferowany kierunek: mechaniczny lub zbliżony). Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Znajomość maszyn i urządzeń górniczych ze szczególnym uwzględnieniem obudów zmechanizowanych. Znajomość rysunku technicznego. Mile widziana znajomość języka angielskiego lub rosyjskiego (w stopniu komunikatywnym). Gotowość do wykonywania pracy w podziemiach kopalń. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: rekrutacja (at) famur.com.pl
FAMUR SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-06-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Stacja Kutno sp.zoo - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
1. Przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych i przedszkolnych.2. Wydawanie przygotowanych posiłków.3. Wiedza dotycząca gramtury wydawanych posiłków w przełożeniu na wiek dziecka.4. Dbałość o czystość stanowiska pracy i całego zaplecza kuchennego.5. Obsługa sprzętu kuchennego typu taboret kuchenny, patelnia elektryczna, piec kuchenny, zmywarka gastronomiczna, obierak do ziemniaków i inne.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Góra Świętej Małgorzaty (łódzkie)
Odpowiedzialność za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciepłych i zimnych bufetów, zarówno przekąski i sałatki. Krojenie surowego mięsa i odpowiedzialność za pomieszczenia chłodnicze. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialność za właściwy stan części kuchennej, w szczególności w odniesieniu do LMHV lub standardów wewnętrznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i wydawanie dań zgodnych ze standardem restauracji
Central Jakob Kicerman - 2017-07-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie dań cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)
kucharz kuchni wshcodniej i tureckiej
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-11-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W PSARACH - 2017-10-04 - Psary (wielkopolskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-04-06 - Tarnów (małopolskie)
.
NIEPUBLICZNY OŚRODEK EDUKACYJNY DLA DZIECI DO LAT 7 - 2016-06-21 - Gostyń (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej typu: samosa, kulfi, dolma, sarma, przygotowywanie sosów oraz napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Ozorków (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie, dbanie o porządek
kontakt przez OHP - 2017-03-21 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw w lokalu (śniadaniowo-obiadowe, kuchnia polska).
Handel Spożywczy i Przemysłowy Artur Chabowski - 2016-03-04 - Płock (mazowieckie)